Asel05 Meyracukurmaraz anne yani ahşap istiyorum ben ama henüz netleştirme dün Park yatak tavsiye ediyor herkes ama heves işte ben ahşap istiyorum😅
Alize1 Asel05 21. Haftadayız bizde geçenlerde telsiz aldım bi kaç zıbın hastane çıkışı 5li birde muslin aldım. Ikinci hamileligim olduğu için beşik arava puset ihtiyacımız yok 🥰
Asel05 Meyracukurmaraz bugün bir tanidigim nasıl başlarsan öyle devam eder sonrasında ıslak mendili reddeder sen zorlanırsın dedi
Humanur2021 Asel05 23+1 olduk prensesimle beşiği hariç herşeyi hazır kuşumun birde bir kaç parça kendi eksiklerim var bakalm :))) ben hazırlıklara biraz erken başladım ve bitirdim sanki ama ne yapayım hevessss 🤍🤲🕊🌸😁
Nrcns_u Elif5361 benimde oğlum olacak nasipse ☺️ Dolabınızı nerde yaptırdınız özel imalat mı ? Bende indirim gördükçe kıyafetlerini alıyorum ☺️
Elif5361 Nrcns_u Dolabı mobilyamın renginde 5 Li çekmece yaptırdım evet kendi isteğime göre 🥰 bende indirim gördükçe aldım hep yoksa işin içinden çıkamazdım rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 🤲🏻💙
Hhttccee Asel05 21+2 hiçbir hazirligi yok 😬 ama odasi olsun diye tasindik 🤗 2 kedi bi bebek zor olacakti