minigimm1 Diclenur_63 bende o hastaneye gidiyorum ama bı türlü doktorlardan memnun kalmadım 12haftalik hamileyim napmam lazım hiç bilmiyorum.
Diclenur_63 minigimm1 ben doktorumdan memnunum dedigim gibi sadece dogumhaneyi merak ettim sizde aybike hanımı tercih edebilirsiniz☺
Rumeysa2909 Diclenur_63 alikahyayi hıc olumlu duymadim oyuzden derince devlete gidiyorum ana binaya nazan karadenize çok ama çok memnun olanlar var yeri biraz uzak ama ayda bikere değer odaları olsun temizlik olsun çok iyi şeyler duydum
kaderelmci Diclenur_63 kendi kadın Doğum doktorunuz mu baktı detaylıya yoksa başka bir doktor muydu ? Nasıl memnun kaldınız mı ?
Kayasbht kaderelmci perinatoloji uzmanı bakıyor ama özellerde ki gibi değil tabi bana sanırım 5 dk felan bakmıştır ameliyattaymış doktor bekledik ve öğle arasına çıkmadan hastalarına baktı belki de o yüzden o kadar kısa sürdü ama bu sürede herseyini inceleyebildin sanmıyorum en önemli gördüğü yerlere bakmıştır sanırım ama iyi biriydi açıklama da yapıyordu
Damlaaykoc Bende 34 haftalik hamileyim bu haftadan sonra kontrollerine alirmi acaba dogumuma filan girer mi ?
Diclenur_63 Damlaaykoc alır neden almasın başka yerden memnun kalmayıp gitmişsin sonunda ama randevusuz gitmen lazım
Damlaaykoc Bu arada bende ilk doğumumu sopalida yaptim doktorum kim olursa olsun doguma nobetci doktor giriyor bende oyle olmustu dogumum normal oldugu icin ebe girdi ebede yanlis dikti odem oldu dikislerim ve 2. Kez dikti beni 2 ay iyilesmedi
Kayasbht Diclenur_63 bilemiyorum canımm bana 5 dk anca baktı hadi 10 dk olsun 😃 hatta bu gün bir arkadaşımla konuştum detaylıya girmiş 8 dk felan kalmışımdır içerde dedi bebeğinde düşük ihtimal dowm sendromu teşhis etmiş öyle dedi
Diclenur_63 Kayasbht yaa bişey diyemicem hatta eşim napyonuz okadar uzun dedi😅😅erkekti dimi perinatolojideki