Kayasbht Diclenur_63 bende Perşembe günü 31 haftalık olacağım inşallah eğer benden önce Doğum yaparsanız tecrübenizi almak isterim aynı hastaneye gittiğimiz icin 😊
Feyza-nur Diclenur_63 merhaba bende orada gireceğim hangi doktor yaptı detaylıyı acaba birde memnun kaldınız mı?
Diclenur_63 Feyza-nur merhaba erkekti doktor normalde kendi doktorum bayan ama perinetoloji doktoru erkek asistanları bayandı baya konuştu benimle sohpet etti yarım saatten fazla kaldım içeride memnun kaldım ☺👏
Feyza-nur Diclenur_63 teşekkür ederim içimi rahatlattınız benımkıde erkek mehmet adı umarım güzel gecer 🙏
Diclenur_63 Kayasbht bebek henüz normal dogum pozisyonuna girmemiş 3 haftaya kadar dönmesse sezeryan dedi😑😑
Diclenur_63 Kayasbht ben 8 aydır gidiyorum hamdolsun 1 defa bile alttan muayeneye gerek duymadı doktorum ☺
Susu41 Diclenur_63 ayrıntılı ultrason için randevumu aldınız yoksa gidince gün içerisinde alıyorlarmı
Diclenur_63 Susu41 doktorun almanı istiyor 2 li tarama testi ve yarıntılı ultrason diyor kaydını kayıt bölümünden yapıp randevunu alıyorsun
Kayasbht Diclenur_63 pozisyon almamış diyince ben alttan muane etti sandım ultrasonla mı gördü pozisyon almadığını 😃
Kayasbht Diclenur_63 aaa benim ki de öyle canım son günlerde miğdem de bir baskı yapıyor 😃ama 36 hafta erken değil mi sezeryana gün vermek icin belki 38 de pozisyona gelir 40 haftaya kadar yolu var 😂