Aysegulmanastir Alize1 the 100 , %3 , orphan black, the rain, black mirror ayyy daha neler yazarimmm 😂
Annesininkuzusu01 Alize1 How to get away with murder🤩 tavsiye ederim. Fragmana afişe bakıp okul dizisi sanmayın. Bir avukat ve öğrencilerinden yanına aldığı asistanlarının cinayetlere sürüklenip kurtulmasını anlatıyor. İnanılmaz güzel bittiği için neredeyse ağlayacaktım. Çok güzel bir dizi
Aysegulmanastir gulsahaliarya @Alize1 Eveet Sense8 💜💜 muhakkak onu da izleyin yaa 😂 bittiğinde çok üzülmüştüm 🙈😂
Alize1 Feyza-nur the 100 yeni sezon olacak mi ben bitti zannediyordum. Younun yeni sezonu gelemk bilmiyorbi türlü 😅
Aysegulmanastir Alize1 %3 favorilerimden biridir, muhakkak bakıınn 🥳 bir iki bölüm izledikten sonra diziden ayrılamıyor insan zatenn 😂
Aysegulmanastir Feyza-nur Ayy zevklerimiz baya benziyor birçoğunu ben de izledimm. Size de %3 tavsiyem olsun. Muhakkak müsaitliğiniz olursa bir bakın deriimm 🥳
Nurr_1 Alize1 gözlerinin ardında, prison break, anne with an e değişik garip bir diziydi ama sevdim 😅😅 Aklıma Gelmiyor şuan netflix te izleye izleye bişey kalmadı oysaki 😂😂
Alize1 Aysegulmanastir o zaman onu suanki dizim bitince izliyim 🥰 anather life diye mini bi dizi gördüm bi ona bakayım dedim