Hilalkorkmaz Alize1 ben gerilim izliyorum genelde rıveldale,dark desire,shorlock Holmes serisi suan aklıma bunlar geldi
eliffkrts Deniz59 Ftm_08_61 Alize1 Hilalkorkmaz hamileyken pozitif şeyler izlemek en doğrusu aslında, ufak bir stres bile vücutta salgılanıyor bebeğin amniyon sıvısının tadı değişiyor ve o bunu içselleştiriyor malesef, korkularla doğmasına sebep olmayın 🤗
Alize1 eliffkrts 😅 birkez izledim gece altima yapıcaktım hormanlardn dolayı korku en üç noktada oluyor zaten izlememek en doğrusu
Hilalkorkmaz eliffkrts suan izlemiyorum ztn bunları izlerken bekardım şimdi kitap okumaya vakit ayırıyorum
Nese_bas The orjinal vampir filmi ama Efso .. 💙 teen Woolf kurt adam filmi oda çok güzel 💚 Birdgerton süper bi diziiiii romantik komedi 💜
Alize1 Nese_bas orginal i izledim ama ten wolfa bakmadım gördüm ama izlemedim birde ona bakayım teşekkür ederim
Feyza-nur Alize1 Prison break The 100 Anne with an e The I land The rain Dark Stranger thing Into the night Bodyguard You Vis a vis 50m2 Gözlerinin ardında Lupin Snowpiercer The sinner
Aysegulmanastir Feyza-nur Ayy zevklerimiz baya benziyor birçoğunu ben de izledimm. Size de %3 tavsiyem olsun. Muhakkak müsaitliğiniz olursa bir bakın deriimm 🥳