Alize1 Betulkoray2021 Betulkoray2021 vis a vis güzeldi ama aşırı derecede lezbiyenlik on planda ve müslümanlarla ilgili de bi kaç yanlış şekilde konuşma geçince bıraktım 😅 yoksa güzeldi heyecanliydi
Betulkoray2021 Alize1 evet aşırı lezbiyenlik sahneleri var. O konuda haklısınız ;(( ama zaman geçirmek için heyecanlıydı konusu baya
Ftm_08_61 adalas 😂😂😂😂😂korku izledikten sonra iki aydır bütün ışıkları açıp giderim tuvalete ona rağmen korku 😀😀😀
leyla_ok Alize1 Kesinlikle talihsiz serüvenler dizisi.O kadar güzel ve akıcı ki.3 yetim kardeşi anlatıyor ve onların parasına konmaya çalışan bir adam.Fakat bu duygusal saçma sapan bir dizi degil.Kesinlikle tavsiye ederim.Kitaplarını bile okudum bitirdim.Ve Netflix de dizi bittiginde çok üzülmüştüm.
Leylaalin Alize1 paket fiyat artışından dolayı iptal ettirmiştim 26.99 TL ilk paket ekran HD nasıl görüntü kalitesi ben 2 ci olanı kullanıyordum
Alize1 Leylaalin bende ultra hd olani kullanıyorum 54 99 olmuş bende standarta geçtim bugün 🥴 ama şuanda bu ay kullanımını odedigim için şuanda ultra da izliyorum ama sonra nasıl olur bende bilmiyorum çok zam gelmiş
Alize1 Betulkoray2021 evet haklisiniz konusu güzel aralarda da tabiki öyle sahneler var 🥴😅 ama yapicak bişey yok netfilix gebel olarak bu tarz şeyler yayınlıyor çoklu ilişki ve lezbiyenlik gaylik o yüzden ayiricak olursak hiç bişey bulamayız 🥴😅