Ftm_08_61 Alize1 kesinlikle koru izlemeyin tavsiye etmem bütün gece rüyamda ve gözümün önünde sık sık tuvalete kalkıyorum ödüm kopuyor birdahada izlemedim korku izlemeyinnnnn!!!!!kabusum oldu
Alize1 Deniz59 korku izlediğim zaman gece uyku yok bana 😅😅😅 o y7zden gerilime kadar çıkabiliyorum ancak.
eliffkrts Deniz59 Ftm_08_61 Alize1 Hilalkorkmaz hamileyken pozitif şeyler izlemek en doğrusu aslında, ufak bir stres bile vücutta salgılanıyor bebeğin amniyon sıvısının tadı değişiyor ve o bunu içselleştiriyor malesef, korkularla doğmasına sebep olmayın 🤗
Alize1 Ftm_08_61 haklisiniz bende izleyemiyorum 😅😅😅 korkudan altına yapıcaktım geçenler de tuvalete gidemedim
Ftm_08_61 Alize1 bende tuvalete girer girmez ayna var bide 😂😂😂 birisi bana bakacak gibi oluyor içime işlemiş resmen sakın izlemeyin
rabiakryl Gözlerinin ardında, dark desire , lupin, bridgeston, emily in Paris , bir başkadır bhnlar benim izleyip beğendiğim diziler tavsiye ederim. Birde elite var lise dizisi ama sevdim ben tiny pretty things bu da lise dizisi ama hoşuma gitti benim
Alize1 rabiakryl emily i ve lupini izledim diğerlerine bakmadım bazen lise dizileri filmleri de güzel oluyor o heyecanı yaşıyoruz 😅😅😅
Eda115354 Alize1 the irregulars var listeye ekledim ama başları biraz kasvetli geldi tek başlayamadım