Krizantem_ papatya56 Kasıklarım ve belim de adet olacakmışım gibi ağrılar vardı kasiklarima gün içinde 2 3 dk lık sancılar giriyordu ve sırtım ağrımıştı. Göğüs hassasiyeti olmamıştı 6. Haftada başladı
Krizantem_ papatya56 Âmin inşallah hepimizin🤲 gebe kalmak isteyen arkadaşlarımız da hayırlı zaman da müjdeyi alsınlar inşallah 🌸🤲🌹
Bfduam Damla4622 adetime 10 gün kadar varken geldi dün. Senin ne zaman gelmişti adet gününden önce? Adete kadar devamlı geldi mi, bir kaç gün mü geldi, daha öncede yumurtlama zamanında gelir miydi? Ilk kez başıma geliyor.
Damla4622 Bfduam Canım benim genelde olurdu zaten akıntım ama yumurtlama döneminde çok artmıştı adet dönemime kadarda devam etmişti hamilelikten dolayıda hala devam ediyor
esmactn63 papatya56 bende de ayni sekilde 10 gunum daha vardi ama goguslerim cok sismis ve agriyordu adet agrisi gibi agrilar oluyordu
Mervembrs Tam adet günümde hafif kanama olmuştu. Ertesi gün daha yoğun olmam gerekirken kesildi. O zaman şüphelendim test yaptım pozitif çıkmıştı. Hiçbir belirti yoktu :)
Bbgkdk papatya56 dilim damağım kuruyordu, mide yanması olmuştu ve felaket sırt ağrısı vardı. Adet olacağım gün test yaptım pozitifti 😊
Oozleemm Bbgkdk merhaba bende 8 gün oldu çatlatma iğnesi oldum. Aşırı sırt ve bel ağrısı var. Test de yapmadım. Ne zaman yaptınız siz?
Bfduam Bbgkdk dil damak kuruması, sırt ağrısı yok ama, mide yanması, ekşimesi hazımsızlık, hafif bulantım var adetime bir hafta var. Daha erken diye belirtiye yoramıyorum mide yanmasını, sende benzer miydi?
Bfduam Damla4622 hamilelik öncesi akıntı rengi farklı mıydı, benim pek akıntım olmaz normalde, dün beyaz oldu anlayamadım ne olduğunu:)
Damla4622 Bfduam Sarı renkteydi ama benim akıntı rengimin hamilelikle alakası olduğunu düşünmüyorum çünkü enfeksiyonum vardı benim o zamanlar ondan kaynaklı olabilir
Buseylcn papatya56 Benimde adet tarihimden 7-8 gün önce aşırı göğüs ucu hassasiyetim başlamıştı dokunamıyordum bile 2 gün sonra test yaptım ikinci çizgi çok Silikte olsa gözükmüştü