Serrabalkn Kızlar reglime 10-14 gün var 2 gündür lekelenmem var sağ kaşığımda şiddetli ağrı var belime ve bacağıma vuruyor gebe olabilirmiyim?
Oozleemm Bbgkdk merhaba bende 8 gün oldu çatlatma iğnesi oldum. Aşırı sırt ve bel ağrısı var. Test de yapmadım. Ne zaman yaptınız siz?
Bbgkdk Oozleemm merhaba. Adet olacağım gün yaptım öncesinde ümidim olmadığı için yapmamıştım. O gün adet olacak gibi kasıklarım ağrımıstı
Oozleemm Bbgkdk anladım teşekkür ederim. Bende olumsuz sonuç almamak için yapmadım test 1 hafta beklemem lazım mecbur 🙈🙈
Bfduam [silindi] aynı beni yazmışsın, bir haftam var dünden beri sürekli mide yanması, ekşimesi, hazımsızlık gibi hafif bulantım var. Ama bu kadar erken böyle belirtiler olmaz diye yoramıyorum hamileliğe. Gece yediğimizden midir diye düşünüyorum.
papatya56 Bfduam Benımde mıde bulantım var goguslerım agrıyo sol kasıgım agrıyo yuzumdede sıvılce çıktı 6 gun kaldı adet olmama beklıyorum bende yarın gıdıp belki kan verırım
Bfduam Bbgkdk dil damak kuruması, sırt ağrısı yok ama, mide yanması, ekşimesi hazımsızlık, hafif bulantım var adetime bir hafta var. Daha erken diye belirtiye yoramıyorum mide yanmasını, sende benzer miydi?
Bbgkdk Bfduam evet midem yanıyordu ama öğrenmeden 2-3 gün öncesi yanmaya başlamıştı. Reflüm var diye gebeliğe yormamıştım ama ondan dolayıymış. Umarım sizinde öyledir☺️
Bfduam Bbgkdk ins aynı sebepledir, hafif bulantıda oluyor muydu, bende oluyorda. Aynen senin gibi bende yoramıyorum belirtiye, “ya gece yediğimden böyle, ya parfüm kokusu ağır geldi” vs ye bağlıyorum :)
Bbgkdk Bfduam bende bulantı hiç olmadı ama normalde de hiç olmaz hamileliğimde de olmadı🙈 sana şu kadarını söyleyeyim kafandan tamamen ne zaman silersen o zaman bi anda oluyor. Allahım hayırlısını nasip etsin hakkınızda🙏
Bfduam [silindi] inş benzerdir senebi benimde:) miniğin ne kadarlık oldu annesi? Bulantı süreci geçti mi?
Bfduam [silindi] yakında hafifler inş. Ben manyak bi şeydim, elimi yıkarken sabun kokusundan çıkarırdım. Neydi O günler ya:)