Damla4622 Bfduam Gerçi hastaneye idrarla yaptığım test pozitif çıktığında gidip kan testini yenilemek istediğimde değerim 4haftalık çıkmıştı demekki o bi haftalık süre içerisinde hamile kalmamışım daha öncesinde kalmışım ilk kan testim erken olduğu için negatif sonuç vermiş demekki
Fadime_56 papatya56 karantinada hamile kalmışım goguslerimden bildim ilk tam olarak hatırlamıyorum çaydan tiksinmiştim misafirler geldi çay yaptım misafirlere sordum çay kokuyo bana kokulu geldi diye ama hiç aklımın ucundan bile geçmedi kestane satacaktık çuval kaldırdım kasa falan eşimle baya ilişki oldu allahtan düşmemiş şuan 21+2haftalik oğlumuz oluyor
Bfduam prensimibeklerkenn benim normalde akıntım olmadığından ne olduğunu bilemedim. Seffaf degilde beyaz kıvamlıydı.
prensimibeklerkenn Bfduam kişiye göre değişiyo olabilir bnm normalde akıntı oluyo ama bu biraz farklıydı yazılanlara baktım belirti oluyormuş akıntı yakın çevremde söyledi aynısını test yapmadınız mı
gulin-35 papatya56 reglıne bır ıkı gun kala yap suan cıkmayabılır daha on gun varmıs benımde goguslerım regl olcakmısım gıbı agrıyordu sısmıstı
melegiiimm papatya56 bende bas donmesi olmustu. Normalde basim okadar donmez 2 hamileligimde yer ayagimin altindan kayardi bende oyle hamileyim derdim.d birde mide bulantisi tabi.d
Damla4622 Bfduam Evet canım gelmişti ama en belirgin olarak göğüs hassasiyeti ve şişkinlik vardı ilk iki hamileliğimde de aynı belirtileri yaşamıştım
prensimibeklerkenn Bfduam bi 5 gün daha bekleyin sonrasında erken gebelik testi veya kan testi yapın varsa kanda çıkar
papatya56 prensimibeklerkenn Yok canım yapmadım sabah gec uyandım sağlık ocagına yetısemedım adetımede daha var 8 gun dedım persembe gunu verım bugun folık asıt aldım kendıme
prensimibeklerkenn papatya56 iyi yapmışsın çünkü bn 6 haftalık hamile iken doktora gittim ilk kalp atışlarını dinlerim die ve doktorumun sorduğu ilk şey folik asite başladın mı oldu
Bfduam Damla4622 adetime 10 gün kadar varken geldi dün. Senin ne zaman gelmişti adet gününden önce? Adete kadar devamlı geldi mi, bir kaç gün mü geldi, daha öncede yumurtlama zamanında gelir miydi? Ilk kez başıma geliyor.