papatyaanneee Celibon Atilla beyin size neden öyle davrandığını anlamadım açıkçası. Ben bu anlattıklarınıza çok şaşırdım. Anlattıklarınızın tam tersi bana davranışları. Her gittiğimde tam saatimde giriyorum bugüne kadar 5 dakika bile beklemedim desem yeridir. Ayrıca girer girmez güler yüzle nasıl olduğumu sorar biraz sohbet ederiz. Sonra bebeğe bakmak için arkaya geçeriz bebeğe uzun uzun bakar. Her baktığı şeyi açıklar, tek tek anlatır. Bol bol espri yapar her kontrolüm gülerek geçer. Cep telefonunu ilk tanışmamızda vermişti. Gece gündüz ne zaman arasam ulaşır aklıma takılanları sorarım. Ben hamile kalmadan önce de kadın hastalıkları ile ilgili kendisine gidiyordum. Her zaman çok iyiydi. Ben tekrar tekrar söylüyorum anlattıklarınızı büyük bir şokla tekrar tekrar okudum. Ayrıca evet çok hastası vardır ama alanında çok başarılıdır. Mesela en ufak bir örnek detaylıyı kendi yapabilme yetkisi vardır. Kimi jinekoloğun buna yetkisi yoktur. Ben dediğim gibi hiç kötü bir davranışını görmedim gördüm desem yalanlarım. Hatta eşimle gideriz çoğu kontrole eşimle bile sohbet muhabbet hep bir espri. Ben çok memnunum üstüne doktor tanımıyorum açıkçası.
Meyracukurmaraz Celibon söylediklerinize şok oldum gerçekten. Hastane aksine bomboş hiç dolu değil benden önce 1 benden sonra 1 hasta bekliyor oluyoruz en fazla o kattaki koltuklar ddalan bomboş. Ultrasona girdiğimdede eşimde oluyo hep parmaklarına kadar gösteriyor bak gördün mü diyor her şeyini ayrıntılı anlatıyor 20 dk dan aşağı odasından çıkmıyoruz. Kardeşim merak etmişti Bi gün oda gelmek istemişti mesela kapıdan gelebilir mi dedim espiri yaparak tabikide gelebilir dayısı sonuçta dedi. Gördün mü dayısı yiğenini diye kardeşimle bile sohbet etti. Hiç suratı asık görmedim.
Sevinc24 Meyracukurmaraz hastane gerçekten hep boş oluyor özellikle o kat gülfem hanıma gidiyorum bende
Celibon Meyracukurmaraz ben ilk defa Arkadaş tavsiyesi ile gittim. Dediğim gibi nerdeyse 3 saat bekledim. Hatta başka bölümlere muayene olduk eşimle beklerken. Dediğim gibi ameliyata girmiş. Bir sürü kişi bekliyordu. Yani toplasanız ki ilk defa gidiyorum 20 dk kalmadım içeride ve ağzından lafı cımbızla aldık resmen 😀eşimde bu ne böyle dedi hatta ve başka doktora yöneldik. Bize denk geldi demek ki. Ne diyeyim ☺️
Meyracukurmaraz Birsencim ben çok soru sorarım bide şu normal mi bide şu iyimi falan diye üst üste oda her seferinde güler yüzle cevaplar ve hatta çok sorduğumda espiri yapar bide bide bide falan diye gülerek söyler. Çok şaşırdım böyle demenize
Birsencim Meyracukurmaraz ilk muayeneye gittiğimde iyi davrandı sonra her gitmemizde farklı davranıyordu tersliyor du acele ediyordu bide soru sorulmasından bıkmış gibi dalga geçiyordu yani ben istediğim cevapları alamadan çıkıyordum çekiniyordum tersliycek diye kendisinede bu sebepten bir daha kendisine gelmiyceğimi söyledim eşimde rahatsız oluyordu çünkü o kadar para veriyoruz birde tersleniyoruz aynı hastanede mete beye gidiyorum memnunum
Nevenia Gop özel kadın sağlığı merkezine gidiyorum Ahmet Vehbi bey gayet ilgili ve ayrıntılı bakıyor doğumumuz da yeniyüzyıl da gerceklesicek inşallah suan 31+0ız genel olarak memnunuz tavsiye edebilirim muayene ücreti de 120₺
Meyracukurmaraz papatyaanneee evet öğrendim kız olacak 😊 14+5 de yüzde doksan kız dedi 17.haftada kesin kız dedi
Birsencim Celibon bizde aynı şeyleri yaşadık merak etmeyin yanlız değilsiniz ve değiştirdik bir daha gitmedik
Birsencim Semy bilmiyorum bilmediğimiz şeyleri soruyoruz sonuçta dalga geçer gibi konuşuyordu bizde eşimle rahatsız olduğumuz için değiştirdik mete beye gidiyorum memnunum
Semy Birsencim mete bey de aynı hastanede mi? Bide benim şuan gittiğim doktor beni yalnız alıyor eşimi almıyor içeri avrasyada sıkıntı olmuyor galiba doğru mu anladım eş giriyor mu
Ayceycev Semy rahat rahat sorumu sorayım, güleryüz göreyim, bana ayrıntılı ayrıntılı sıkılmadan anlatsın herşeyi,pozitif çıkayım odadan diyorsanız yüzde yüZ gop yeniyüzyıl burak özköse 😊 200 tl muayene
Birsencim Semy evet aynı hastanede mete beyde avrasyada başından beri eşi alıyorlar yani ben bi sorun yaşamadım şimdiye kadar hep girdi benimle içeri eşim ☺️