Celibon Atilla beyin size neden öyle davrandığını anlamadım açıkçası. Ben bu anlattıklarınıza çok şaşırdım. Anlattıklarınızın tam tersi bana davranışları. Her gittiğimde tam saatimde giriyorum bugüne kadar 5 dakika bile beklemedim desem yeridir. Ayrıca girer girmez güler yüzle nasıl olduğumu sorar biraz sohbet ederiz. Sonra bebeğe bakmak için arkaya geçeriz bebeğe uzun uzun bakar. Her baktığı şeyi açıklar, tek tek anlatır. Bol bol espri yapar her kontrolüm gülerek geçer. Cep telefonunu ilk tanışmamızda vermişti. Gece gündüz ne zaman arasam ulaşır aklıma takılanları sorarım. Ben hamile kalmadan önce de kadın hastalıkları ile ilgili kendisine gidiyordum. Her zaman çok iyiydi. Ben tekrar tekrar söylüyorum anlattıklarınızı büyük bir şokla tekrar tekrar okudum. Ayrıca evet çok hastası vardır ama alanında çok başarılıdır. Mesela en ufak bir örnek detaylıyı kendi yapabilme yetkisi vardır. Kimi jinekoloğun buna yetkisi yoktur. Ben dediğim gibi hiç kötü bir davranışını görmedim gördüm desem yalanlarım. Hatta eşimle gideriz çoğu kontrole eşimle bile sohbet muhabbet hep bir espri. Ben çok memnunum üstüne doktor tanımıyorum açıkçası.