Meyracukurmaraz papatyaanneee evet öğrendim kız olacak 😊 14+5 de yüzde doksan kız dedi 17.haftada kesin kız dedi
papatyaanneee Meyracukurmaraz Ne güzel benimde bu hafta randevum var inşallah öğrenirim hala öğrenedim pozisyonu uygun değil demişti 😊
Meyracukurmaraz papatyaanneee inşallah sağlıkla gelsin bebişlerimiz 🥰 22 nisanda detaylıya gidicem bende inşallah yüzünü gösterir
Aylinizm Semy bende Avrasya hastanesi Atilla beye gidiyorum görümcem hep oraya gitmişti bende onun tavsiyesiyle başladım alanında başarılı bir dr bende her gittiğimde odadan Güler yüzle çıkıyorum aklıma takılan her şeyi soruyorum sormasam bile doktorum her şeyi söylüyor sormama bile gerek kalmıyor ince ince bakıyor bebeğimin her yerine bilgi veriyor ben memnunum ters bir anına denk gelmedim hiç bizde her gittiğimizde bazen bekliyoruz ama en fazla 15 dk fln beklediğimiz olmuştur tabi biz anneler hatta ilk kez anne olacaklar çok pimpirikliyiz bize hep güler yüzle davransınlar istiyoruz haklıyızda bence istersen bir randevu alabilirsin 😍🥰
Gigy Semy GOP Kadın sağlığı merkezi Nefize Meriç gidipte memnun olmayan tanımam ,150 TL Ücreti 😊doğumu başka hastanede yapıyor
Gigy Semy tüm ozellikleri bir arada olan bir doktor bence 😊❤️ilgili,garantici,riske atmaz hiç bir durumu ,güler yüzlü ,bilgili , açıklayıcı 🙏en büyük şansımız bizim
Umudumsuun Bende Atilla beye gidiyorum canım. Çok iyi ve ilgili bir hekim bende sinirli ve sert oldugunu cok duymustum ama öyle değil. Yani adama saçma sapan şeyler sorarsan sinirleniyor evet😁 gerekli bilgileri verip boş konuşup kafa karıştırmıyor net bir insan. Bu zaten mesleki başarısını gösterir Tavsiye ederim. Şahsen yüzüme gülüp beni pohpohlayıp başarısız bir hekime gideceğime içine sinsin sert olsun sinirli olsun ilgili olsun 😌👍🏻 Hastasıyla ilgili hiç birşeyi unutmuyor ayrıca her gıdısımde dosyam önünde sanki tek hastası benmişim hissi veriyor
Meyracukurmaraz Umudumsuun evet haftanın gününe kadar herşey önünde yazıyor. Bir önceki muayenedeki herrşeyi biliyor hatırlıyor. Asistanı desen oda çok ilgili ne zaman arasam mesaj atsam hep yardımcı oluyorlar
tugbaeroglu Semy bende aynı bölgede doktor arayışındayım. Bilge hastanesi oğuz bey ile avrasya hastanesi atilla beyi çok önerdiler
Semy tugbaeroglu atilla beyi çok söylüyorlar evet. Arkadaşların yorumunu okuyabilirsiniz farklı önerilerde geldi
MelekBas Basari hastanesi Jalal Raoufi beye gidiyorum bende ucreti 170 tl telefon numarasina kadar veriyor doktor ve aradiginda mesaj attiginda hemen donus yapiyor. Ultrason ve muayanede dakikalarca bakip ilgileniyor. Soru sordugunuzda da basindan sagmak icin gecistirmiyor. Ayni hastanenin bashekim doktorunada kuzenim gidiyordu. Oda ondan memnundu. Biz burada ne kadar ovsekte doktoru size bagli birsey aslinda ☺️