Brc_mert tugbadenizz1 11. Hafta ve kanama psikolojik olarak etkileniyorum artık dokyora da gittim ama gelmeye devam ediyor yatıyorum sürekli
minikcivcivim Brc_mert canim kanamam nasıl başladı ve devam ediyor mu ? Bana pruloton iğne ve progesteron verdiler dün kanama oldu ama sebeb yoktu normal mi ve kese arkasinda minimal kanama alanı dediler sende de aynı mi canim
Tugba97 tugbadenizz1 29+2 yim geçmek bilmeyen mide yanması ve onunla birlikte gelen mide bulantısı Dahası da var kasık bel ağrısı birde bunun üzerine uykusuzluk eklenince durum aynı böyle oluyor 🥴
Burcuckmk tugbadenizz1 31 hafta ara ara mide yanması bacak ağrıları başladı bide karnimin altinda bi acı oluyor bazen
bebiskoooo tugbadenizz1 benimde çok ağrım oluyor lavaboya gittiğimde ve yatakta sağa sola dönerken 🙁😞
miniginannesi9 Yumurcakk 25+6 bende de vajinada ağrı oluyor normal mi, biliyo musunuz, randevuya üç gün var bekliyorum
Yumurcakk miniginannesi9 bana doktorum normal dedi bebek kendını doğuma hazırlıyor fln demişti sizde bi sorun doktorunuza benlede paylasırsanz sevınırm🥺
idiloska miniginannesi9 pelvis kemiği, doktorum bana normal dedi, bacaklarını açarak otur, uyurken de yastık koy araya dedi, zaten istesem de bacaklarımı kapatarak oturtamıyorum
Momandbabyy tugbadenizz1 23.hafta ağırlaşma ve oturduğum yerden kalkamama gibi bir sıkıntım var yalnızca çok şükür rahat geçiriyorum bu günleri😅🙏🥰
-32 Halidebilbik daha yeni başlıyorsunuz daha sonra kusma eşlik edecek .Baş donmesi normal tansiyonuna baktır arada dusuk olabiliyor o haftalarda .5 ve 6. Haftaya doğru kusma başlıyor .Ben de 9. Haftadayım o yüzden yazıyorum .Zor bir surec sabır gerek
mommy_bee tugbadenizz1 beterin beteri vardir derler ben halime sükrediyorum. Burada okudugum olumsuz paylaşımlar filan aklıma takılırdı hep riskli gebelik diye bir sey olacak gibi hissederdim. Ne kadar zorlugu olsa da sağlıkla dogsunlar yeterki🙏