Brc_mert ya bilmiyorum ki bazen yerini yapıyorlar diyorlar ama o ilk haftalarda oluyor ya da dün ebe bana enfeksiyon varsa grip geçiriyorsan ondan da olabilir dedi bebekten gelmiyordur dedi bana da pruloton düşük önleyici iğne vurdular hala da acıyor yeri.
Dün bizim kontrolüm vardı 11+1 olduk şükür hasteneye gittik şükür herşey güzel hareket bile ediyordu bebişim. Eve geldim marker ve pazar yaptık lavaboya gittim de kan damladigini gördüm hemen kahinvalideme dedim bekle bakalim dedk bir daha gelmedi taki 12 de bir daha lavaboya gittim hafif ıkınma ile geldi acile gittik ama ne biliyim bir sey anlamadım ne ağrı var ne başka birşey başka bir hastanede de bebeğimi gördüm için hiç rahat etmedi iyi dedi kalp atıyor dedi ama düşer hareket etme felan dedi Buğün de hiç leke felan gelmedi bu neyin nesiydi ya 🤦♀️ uzun oldu canim biraz ama belki benzerlik olurda birbirimize yardımcı oluruz dedim 🙏 şimdi leke felan gelmiyorsa sorun yoktur değil mi sen kaç haftaliksin canim 12 haftayı gorseydik risk kalkarmış insallah🙏