Aslic tugbadenizz1 19. Hafta kalca bacak agrisi cok fazla asla yorulmaya gelemiyorum ev isi sonrasi sirtimi yaslayamiyorum bile kalcadan bacaga cekiyor siyatik agrisi deniliyor. cok sukur baska bi problemim yok bununlada basa cikmaya calisiyorum
tugbadenizz1 Aslic magnezyum iyi geliyor sanki sirt ustu hic kalma Benn onu biraktim biraz daha iyi kalcam
Aslic tugbadenizz1 sabit hangi sekilde cok kalirsam kalayim oluyor. Durusa yorulmamaya cok dikkat esip gunde 1-2 bardak sutle biraz olsun hafiflrttim ben
tugbadenizz1 Aslic benimde simdi simdi hafifledi bu seferde yanlarda oluyor magnezyumda kullandim tabi
Ezgiaydin_g Minnosannem12 bende 32 haftaligim saydiklarinin hepsi bende de var 🤦♀️ allah yardımcımız olsun
AycanAycan19 tugbadenizz1 yok hic bisey kullanmiyorum bacak kismimda fazla karnimda cok olmadigi icin on3ms3miyorum😂 insallah cogalmazzz
Krizantem_ tugbadenizz1 31. Haftadayım en büyük sikayetim gaz. 2 kez de kramp girdi magnezyum kullanıyorum.
mommy_bee 28 hafta ikiz gebelik. Kasık ağrısı, bağırsak tembelliği, cabuk yorulma, bazen reflü oluyor..