Portakalgeliyor tugbadenizz1 21 hafta bitti 22 haftaya girdik şu 2-3 haftadır uyku peoblemım var :( uyuyamıyorum uyusam kalkıyorum kabus görüyorum vs
miniginannesi9 Yumurcakk 25+6 bende de vajinada ağrı oluyor normal mi, biliyo musunuz, randevuya üç gün var bekliyorum
tugbadenizz1 Buseclkl ayyy hic deme bende suan varya resmen bayginlik var mide bulantisi fenalardayim
Sed22-09 tugbadenizz1 insan bir korkuyor bu kadar çok olmayınca acaba Allah korusun erken doğum olmasın diyorum ama çevremde ki herkes normal bebek artık daha hızlı büyüyor ağrı yapar diyor biraz rahatlıyorum 😀😀 inşallah öyledir 🤲
tugbadenizz1 Sed22-09 insan korkuyor erken dogum olur diye bugun akinti ve sizi sekilde birsey geldi okadar korktumki
Sed22-09 tugbadenizz1 evet akıntılar da arttı ama bu zamanlarda çok normalmiş onlarda, sızı benim ne zamandır var özellikle bebek haraket edince altta hissediyorum heran çıkacak gibi doktora dedim damarlardan dolayı böyle hissedebilirsin sıkıntı yok dedi :)
tugbadenizz1 Sed22-09 evet ya sanki ordan biran cikacak gibi oluyor ama bugun baya stres yaptim su geldi sandim yani rabbim hepimizinkini korusun