Masalannesii tugbadenizz1 24.hafta bel ağrısı bacak ağrısı hazımsızlık mide yanması gaz sorunu uykusuzluk bunlar mevcut şuan 🤦🏻♀️😖
Tuba04 tugbadenizz1 canım bence bu soruyu sormamalıydın belki diğerlerinde olanlar sende olmayacak kendini psikolojik olarak etkiledin farketmeden ama emin ol herkesin her haftası farklı sen takılma cevaplara
Kubra2012 tugbadenizz1 25+3 üm yürüdükçe kasıklarıma iniyo çok sancı yapıyo karnım çok agrıyo zaten bebeği aşağıda tasıyorm hareket ettikçe daha fazla aşağı baskı yapıyo artık oturamıyorum çok kasılmam var bugün resmen ıkınma olsa bebek çıkacaktı korktm kaç saat sürdü sancım daha yeni geçti agrım şükür doğuruyorm belledim
damlali Kubra2012 benimde öyle yemek yapamıyorum 28oldum hala aynı niye acaba baEN sertleşiyor kasılıyor alttan cıkıcak gibi hele tuvalete oturul kalkamayınca
Minik_kalplim_ Minnosannem12 bacak ağrınız nasıl oluyor acaba çekilme gibimi böyle sanki bacağım çürümüş sızlıyor gibi bende de oluyor 🤦🏻♀️
Ahsenleyl 26 hafta,uykusuzluk,geceleri el ayak yanması ,reflü ennn başından beri,dakka başı tuvalete gitme🙊bugüne şükür 🤕
hanimhanimcik 13 haftadayım mide bulantısı var günde 3-5 kez midem iniyo çıkıyo iniyo çıkıyo🤣 uykusuzluk çok var kalkmakta bile zorlanıyorum. birde bikaç gündür bel ağrısı başladı yorulunca belim ağrıyor. birde gazım var çok afedersiniz geğiriyorum yelleniyorum hiç durmadan hiç bilmezdim eskiden niye böyle oldu🤣🤣
tugbadenizz1 hanimhanimcik bendede yogun kalca agirisi oluyordu yorulunca o bitti baska seyler basladi bugunumuzu sukur😃😄
AycanAycan19 tugbadenizz1 yok hic bisey kullanmiyorum bacak kismimda fazla karnimda cok olmadigi icin on3ms3miyorum😂 insallah cogalmazzz