Lalihhhh Minnosannem12 bende 32 haftadayim , uykum varken bile uykuya dalamiyorum🤪 sırt ve bacak ağrısı ve mide yanması var
Minik_kalplim_ Minnosannem12 bacak ağrınız nasıl oluyor acaba çekilme gibimi böyle sanki bacağım çürümüş sızlıyor gibi bende de oluyor 🤦🏻♀️
Ezgiaydin_g Minnosannem12 bende 32 haftaligim saydiklarinin hepsi bende de var 🤦♀️ allah yardımcımız olsun
bebiskoooo tugbadenizz1 benimde çok ağrım oluyor lavaboya gittiğimde ve yatakta sağa sola dönerken 🙁😞
AycanAycan19 tugbadenizz1 33 hafta uyku sorunum falan hic bisey yok sapasaglamim cok şükür sadece catlaklarim olmaya basladi ondan dertliyim😍
Minnosannem12 Lalihhhh mide yanması var ama ilaçla geçiyor şükür insllah doğumdan sonra geçer hemen bunlar
Handannn86 Esma902 siyatik olabilir. Bebek yer değiştirince 2-3 hafta içinde geçer demişti doktorum. Aynen öyle de oldu. Kalçamdan başlayan bacağıma doğru olan bir agrıydı 🥺🙁
ummuhancelik 9.hafta mide bulantısı, kusma, hazımsızlık, gaz, uyku problemi ve sık sık tuvalet ihtiyacı, kasıkta ara ara kramp🍒
bankaci26 29 hafta diyeyim . Uykusuzluk kramplar özellikle bacak ve kalçada mide bulantısı ve hayatımı zindana çeviren mide yanması ilaçla bile asla geçmeyen 😀😍
Lalihhhh bankaci26 kramplar magnezyum eksikliğinden kaynaklanıyor olabilir, bende de oluyordu doktorum magnezyum yazdı.
MerveDurr 32+5 bacaklarımda ve vajinanın üst tarafında aylardır geçmeyen bi ağrı var sürekli gece wc cıkmak ve sağ sola dönerken inanılmaz değişik bi ağrı oluyor gün içerisnde koltkta uzanıp kalkarken bile ağrılı bacaklarımı uzatıp üst üste dahi atamıyrm elimle tutarak yapıyrm😂 saçma sapan değişik şeyler işde ya doğursam da şu ağrılardan rahatlasam diyorm
Halidebilbik Ben daha yeniyim 4. Haftayım midem çok fazla bulanıyor ama kusmuyorum ve acayip başım dönüyor böyle olupta çare bulan varmı ?
-32 Halidebilbik daha yeni başlıyorsunuz daha sonra kusma eşlik edecek .Baş donmesi normal tansiyonuna baktır arada dusuk olabiliyor o haftalarda .5 ve 6. Haftaya doğru kusma başlıyor .Ben de 9. Haftadayım o yüzden yazıyorum .Zor bir surec sabır gerek
Handannn86 Halidebilbik genelde 12. Haftaya kadar sürüyor bulantı. Bende kusma olmadı ama 5- 12 hafta araları hep mide bulantısı baş donmesi oluyor. Dinlenmekten başka çare yok gibi :(