Bende Dalan granül aldım ama koyu renkliler de leke bıraktı üzüldüm açıkçası

Tubagacal tercih sizin benim ablam kullandığı için belki inanmazsanız pişik kremi losyonu bebek bezini dahi e bebek markasından aldım 😳😳 çoğu kişi onları mustela bepanthol yada sudo krem almışlar mesela😬😬 deterjanında kötü olduğunu düşünmüyorum deneyemedim henüz ama bir iki haftaya deneyeceğim inşaALLAH 😍

Tubagacal uni sıvı deterjan kullanıyorum. Mavi renk olanı. Hem kokusu çok güzel hem kokusu çok hafif. Bildiğin bir bebek kokusu. Sanki doğmuş da evde bebiş varmış gibi. Tavsiye ederim. Her şeyini uni maviyle yıkadım. Gidip gelip kıyafetleri kokluyorum 🙈😅

Tubagacal ben dalinin beyaz sabunlu deterjanını aldım birde dalin yumuşatıcı gayet iyi tertemiz oldu hoş zaten temizlerdi daha bi miss oldu işte ☺️

Siveno almıştım bende içeriği temiz diye biraz küçük geldi boyut olarak bebeğim daha doğmadığı için leke çıkarma konusunda nasıl bilmiyorum ama kıyafetlerinş yıkadığımda hoş hafif bir portakal kokusu ile çıkardım makineden kuruyunca hiç bir kokusu kalmamıştı

Tubagacal Ben şoktan Baby Land marka sıvı deterjan aldım. Oyuncaklarını battaniyeleri bezleri puset örtüsüdür pelüş yastıklarını puset minderini yani ıvır zıvırları bu deterjanla yıkadım. Şokta 25 tl.
    Dünde E bebekten uni baby sıvı deterjan aldım asıl kıyafetlerinide onunla yıkayacağım oda 35 tldi.

Granül sabunu çamaşır makinenize dökmeden ayrı bi kapta sulandırıp öyle kullanmanız lazım. Yoksa hem kıyafetlerde kalıntı bırakıyor ki bunu bebek kıyafetlerinde istemeyiz hem makineye zarar veriyor. Yumuşatıcı kullanmanızı önermem dogal içerikli bile olsa bebeğinizin kendi kokusu bütün kokulara bedel. Ben siveno sıvı dogal çamaşır sabununu aldım. Instgramda mühendisinoglu neyi öneriyor diye baktığımda bu marka karşıma çıktı.. kokusu çok hoşuma gitti zaten konsantre bi ürün 5-6 kiloya 1 kapak öneriliyor.. tercihiniz doğal olandan olsun :)