Aslina Caglabade evet ultrasonla baktı. İdrar yolu enfeksiyonu falan tetikleyebilir dedi idrar tahlili yaptırdı ama oda temiz çıktı. İnş normaldir inş geçer
Susamtanem1 Caglabade zaten gebeliğin belli döneminde kasılmalar olurmuş tariflediğime göre doktorum magnezyum başlamam gerektiğini yoksa eksikliği erken doğuma kadar gittiğini söyledi
Caglabade Susamtanem1 pazartesi mutlaka test yaptırıp sorucam çok teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için
Naz_01 Caglabade magnezyum eksikliği huzursuz bacak sendromu,karında ve ayakta kramp ve erken doğuma yol açıyormuş canım dikkat et bir an önce önlemini al
giznum Caglabade muayene ücreti ne kadar acaba ? Ve özel sigorta falan geçerlimi bi bilginizvar mı ?🌸
Susamtanem1 Caglabade o dönemde maden suyu, muz, kabak çekirdeği, süt, yumurta tüketimini artırıp tüketmeye çalış en azından kramplara ve kasılmalarına faydası olsun doğal olarak magnezyum almış olursun içinide ferah tut bebişler iyi olsunda hep♥️
Caglabade Susamtanem1 bu söylediklerinizin hiçbirini yiyemiyorum malesef salatalık ve haşlanmış patatesle beslenebiliyorum herşeyden tiksindiğim için inşallah sağlıkla gelsinler 🙏🍀
Caglabade giznum benim allianz sigortam var ama herhangi bir sağlık sigortasıyla anlaşması yok 180 tl ama varsa sigortanız faturayı alıp tahsis edebilirsiniz
Caglabade rozmerve merhaba dün doktorla görüştüm magnezyum başladı bu ağrıların normal olduğunu söyledi 🍀
Rana-10 Ezgi44 benim de öyle gerginlik sertlik ve ağrı var bi haftadır yaşıyorum ve geçen hafta iki doktora gittim biri düşük tehlikesi olabilir dedi biri de rahim de büyüyor ondan olabilir dedi Progestan iğne verip yolladı ama hala geçmedi iki adım atamıyorum ağrıdan yarın gene gideceğim bilmiyorum
Aslina Ezgi44 o zamana göre çok daha iyiyim. Ara sıra ağrı oluyor ama onlara normal dedi doktor. Kendini yorma ve Progestan kullanıyorsan ihmal etme. Bol su iç. Birde idrar yollarında enfeksiyon var mı sağlık ocağında bi ona baktır.
Ezgi44 Rana-10 cogu kisi magnezyum kullanmis bol su istirahatla atlatmis benimde arada agriyo ozellikle ayakta kalinca ama bi gerginlik var hala peraembe tekrar gidicem, kac haftalik senin
Rana-10 Ezgi44 19 haftalığız, bikaç gündür magnezyuma başladım da pek etki etmiyor bana ve günlük 3 litre su içiyorum hamileliğimin başından beri de bakalım ya inş geçer de bebeğimizi sağlıkla alırız kucağımıza🙏