_hazel_ Eloli merhaba eloli öncelikle hayırlı olsun ben de 3 ya da 4 haftalığım net bilmiyorum açıkçası betam 509 doktora bir iki haftaya gideceğim bekliyorum henüz ☺️ Biiznillah hepimiz afiyet selametle kucaklarımıza alırız yavrularımızı 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻💜amiiinn💜
Maferella _hazel_ hayırlı olsun yerleşme sancınız oluyor mu benim adet olacakmısım gibi sancılarım oluyor
Maferella Fulyael merhaba bende beş haftalık gebeyim. Transfer kanı düşük olana mı yapılıyor ben daha tahlillerimi götürmedim çok sancım oluyor kasıklarımda sizde de var mı
_hazel_ Maferella merhaba canım gece bir iki kere vuruyor böyle kasıklarıma toplu bi ağrı vurup geçiyor gün içinde de ayakta kalınca sancım oluyor uzanınca oturunca geçiyor sizin nasıl?
_hazel_ Maferella tamam yazmışsın zaten canım evet adet sancısı gibi oluyor normaldir canım biiznillah hep öyle duydum öyle okudum yani
SiFnem Merhabalar kıZlar bir şey sormak istiyorum ben beşinci haftamdayım dört haftalıkken beta hcg 4642,32 çıktı sizce çoğul gebelik olabilir mi ❤️Bilgisi olanlar varsa yardımcı olabilirler mi ?
Maferella SiFnem beta hcg nin bununla alakası yoktur beta hcg hamileliğin boyunca artacak zaten. Artısıyla dönemin ve haftalığın hesaplanıyor sadece
elifemirasaf Eloli Benimde bugün 4+ 3 dün keseyi gördük Salı günü ilk kan verdim 4937 çıktı 2 hafta sonra kalp atışı için çağırdı doktor
ilknur-34 Eloli Baş agrısı açlık havasız ortam uykusuzluk yorgunluktan dolayı felanda olmuş olabilir dinlenin çok devam ederse doktorunuza söylersiniz