Husn-izan Fulyael 4+3 olduğum gün kan verdiğimde 9647,8 çıktı yüksek diyorlar ama bakalım simdi 5+0 oldum
Fulyael Eloli her şeye razıyız yeterki sıkı sıkı tutunsun bize annesi , tek transfer mi benim iki taneydi merakla kese göreceğim günü bekliyorum 😍🤰💐
Mom653 Eloli AA ayni ben.bende tüp bebekle hamile kaldım 8.gunu 36.03 ile öğrendim dün 150.2 olmuştu bu gün tekrar kan vericem haftayada kontrolüm var bunarada bende 4+3 oldum inşallah sağ saglim kucaklarimiza alırız🤲🤲
Eloli Kızlar kan testlerinden sonra daha doktor kontrolüne gitmedim ve çok merak ediyorum bebegım benımle mı diye.. siz de öyle mi ? Değişik bi duygu var mı yok mu bilmiyorum habire de kan testi yaptıramam ki…
_hazel_ Eloli ben de var canım aynı duygu en son Perşembe kan verdim 509 du yarın dayanamayıp vericem yine galiba😬 cuma da randevum var biiznillah rabbim kucağımıza almayı nasip eylesin canım hepimize
Eloli _hazel_ aminnnn Allah sağlıkla bebeklerimize kavuştursun inşallah 🙏🏻. Ben de sabah gideyim bari , bari değerim katlanmış mı ona bakayım
Ays0 Tebrik ederim, önünde heyecanlı, zaman hiç geçmeyecek gibi gelirken aslında su gibi akıp gidecek bir süreç var. Sağlıkla gelsin bebeğin 🐣😂
Kubra411 Eloli bende 4+4üm henüz doktora gitmedim yarın randevum var çok heyecanlıyım ❤️ umarım herşey yolundadır🎈