Eloli Selam hanımlar ben eloli😍 tam 4 haftalık gebeyim aşırı meraklıyım durup durup bişeyler okuyorum vs kan değerim bgn transferden sonra 13. Günüm 807 çıktı , 2gün önce 227 idi . Tüp bebekle gebe kaldım , çok mutlu ama çokkk heyecanlıyım😬❤️🤗😀😍
ebrualtnn Eloli hayırlı olsun 🥰 ben de 4 veya 5 haftalık gebeyim fakat henüz doktora gitmedim 6. veya 7.haftada gideceğim
_hazel_ Eloli merhaba eloli öncelikle hayırlı olsun ben de 3 ya da 4 haftalığım net bilmiyorum açıkçası betam 509 doktora bir iki haftaya gideceğim bekliyorum henüz ☺️ Biiznillah hepimiz afiyet selametle kucaklarımıza alırız yavrularımızı 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻💜amiiinn💜
Lilayla Eloli ben geçen hafta gördüm 4 de ama çok belirsizdi yarın randevum var 5+1 inşallah yarın daha iyi anlarım görürüm diye Umut ediyorum. Herkeste farklılık gösteriyor bu görünme durumu 5-6-7 görenler var ama betaya bağlı
Beyza13- Eloli ben 6 haftalık oldum bugün pazartesi kese göründü ama kalp atışını 2 hafta sonra duycam
Eloli Fulyael hem tüp bebek 👶 oley beraberizzz ❤️❤️ Bizim gebelik bi tık daha hassas tabi , hala her gün iğneler haplar 🙄 sağlıkla olsun da 🙏🏻
Maferella Fulyael merhaba bende beş haftalık gebeyim. Transfer kanı düşük olana mı yapılıyor ben daha tahlillerimi götürmedim çok sancım oluyor kasıklarımda sizde de var mı
Fulyael Eloli her şeye razıyız yeterki sıkı sıkı tutunsun bize annesi , tek transfer mi benim iki taneydi merakla kese göreceğim günü bekliyorum 😍🤰💐
Eloli gamzelianne1 ya ne güzel kalp atışını bi duysam o zaman herkese söylicem simdilik sadece 20 kişi falan biliyor 😬😅😀 Allah ım sen utandırma amin 🙏🏻😀
ilknur-34 Eloli Baş agrısı açlık havasız ortam uykusuzluk yorgunluktan dolayı felanda olmuş olabilir dinlenin çok devam ederse doktorunuza söylersiniz