[silindi]
Minnosanne06 ATM Plazada M. Özge Çiçek Özek hanıma gidiyorum çok memnunum tavsiye ederim.
Minnosanne06 ATM Plazada M. Özge Çiçek Özek hanıma gidiyorum çok memnunum tavsiye ederim.
Minnosanne06 Şehir hastanesine gidiyorum Fatma Salih çok iyi şimdiye kadar gittim memnundum çok naif pamuk gibi bi doktor ama gebelik şekerim çıktığı için başka yere yönlendirdi ona gidemiyorum artik
Beyziikoo tesekkür ederim inşallah
Minnosanne06 Ortadoğu hastanesi Ayşegül Baylas Şahin’e gidiyorum 16+5 haftalığım😊
Minnosanne06 özel Eryaman hastanesi nida kahya ❣️
Lnxirem ya ben 14+4 teyim ona gitmeyi düşünüyordum kendi doktorum koru hastanesi tamer mungan çok ilgisiz diye iyiki okudum bunu
Medical park keçiören yetkin karasu kesinlikle çok iyi bir doktor ne panik yaptırıyor ne de ilgisiz orta karar,güler yüzlü hacettepe mezunu iyi bir eğitimi var tavsiye ederim. Psikologlukta yapıyor ☺️☺️
Caglabade bu gün tüm gün ağladım doktor yüzünden.Hiç bir açıklama yapmıyor soru sormazsanız, kan ve idarar testini , tansiyon ölçümünü ben hatırlattım doktora düşünün beni başkentte hulisi hoca ona yönlendirmişti hatta demişti biraz terstir üzülme sakın diye bu gün anladım ne demek istediğini
Lnxirem inan böyle 2 doktor tanıdım 14 hafta bitmek üzere hala istediğim gibi birini bulamadım en iyi koru hastanesi dediler prof olsun dedik övdüler tamer munganı ama tsh seviyem 15 çıktı 2 haftadır arıyorum şu saat ara bu saat ara diyip duruyor halbuki kendisinin bizi arayıp hemen gelin demesi ilgilenmesi gerekmiyor mu? Bende çok üzüldüm ama vasıfsız doktorlar için bebeklerimizi üzmeyelim ben araştırıyorum bir kaç doktor buldum gittiğimde memnun kalırsam haber vericem birde bende anksiyete var benim için ilgi açıklama çok önemli
AycanAycan19 ben 9+5 olduk
ftmbcr ya ben kalp atışını 3. Gittiğimde duydum şu an 9+5 olduk. Ve 3unde de alttan ultrason baktılar. Bebeğe Bir zararı yok bunun
Gizem957 yorumunu olurken Ankara’da tesadüfen aynı doktora gittiğimizi farkettim☺️ Nasıl bir doktor ben ilk defa geldim de.
Minnosanne06 lokman hekim etlik doç de Hatice Çelik tavsiye ederim değiştirdim ilk doktorumu memnun kalmadım ama bundan menmunum şükür