Portakalgeliyor Babyyyymother yeni bim açılmıştı tramvay varya çarşıya doğru orda ki bimler büyük bir sürü şey var burdakine gittim yoktu kücück bir sepet koyuyolar o 😂
Portakalgeliyor Babyyyymother ya çalışanlar da hiç hoşuma gitmedi fiyat soruyon ses yok ürün bakıyon olduğun yerden çekilmeni istiyor pasps atmak için 😂 bizde müşteri varken paps atıcan he o patron seni napar 😂😂gidersem bakarım haber veririm direkt
Babyyyymother Portakalgeliyor evet bazı çalışanlar öyle yapabiliyor gercekten 🤭 ben nerde açıldığını çözemedim.tamam teşekkürler
bebisim-_00 Tugbaaltinisik evet baktım gayet sağlam görünüyor inşallah hayırlısıyla kullanmak nasip olur 😊 kanguru belli bir ayda kullanılıyor çok para vermek istemedim
Portakalgeliyor Babyyyymother ımmm ya 41 otopark yanında hacizci yer vardı onun karşı sokağına gir dümdüz gidince görürsün zaten tabelayı ben bilmiyom kız kendi evimin adresi yetiyor bana 😂😂
Sevda58 Portakalgeliyor Is yerimin altında bim olduğu için ben gittim 3 lü çorap bitane yelek ikili zıbın bitane de pijama takımı aldım kızıma:)
Portakalgeliyor Seyda2434 buldum aldım bende :) 1 tane vardı 9-12 ay işte 6 aylıkken tam olur 😂 nasip işi işte kısmetimde varmış https://ibb.co/Hn0fMWq