karpuzayse minikbirprensannesi ya bende nevresim aldım geldim az önce yastık kılıfı yırtık çıktı 😔 geri götürücem
minikbirprensannesi karpuzayse Yaaa gerçekten mi 😲 ben hiç açıp bakmadım bile iyi oldu söylediğiniz bende hemen bakıcam
Babyyyymother Portakalgeliyor ben gidemem de anca belki birilerini gönderirim onlarda atarim buraya serklajliyim ben öyle çıkıp dolasamiyorum malesef 😂
bebisim-_00 Tugbaaltinisik evet baktım gayet sağlam görünüyor inşallah hayırlısıyla kullanmak nasip olur 😊 kanguru belli bir ayda kullanılıyor çok para vermek istemedim
Busra3509 Portakalgeliyor çok güzel şeyler geliyor bu hafta ben banyo takımı aldım küvet kova vs. Battaniyeler çok güzeldi fiyat olarak da çok uygundu bebek takımları da fiyat olarak çok uygundu he4 zamanki gibi 😆😆😆🌸🌸
MercimekveAnnesi16 butterfly_ valla bende wee baby aldım cam biberon çok güzeller kullanmadık ama daha
sedanur4004 14+1 iz. Cinsiyetimiz belli oğlum olacak inşallah ☺️ Sadece a101den küvet setini aldım. Daha erken diye 20. Haftadan sonra alışverişe başlamayı düşünüyorum geç mi acaba
bebisim-_00 sedanur4004 cinsiyeti kaçıncı haftada öğrendiniz :) benim 13+5 de ikili testim var o zaman belli olur mu acaba
Portakalgeliyor sedanur4004 geç değil de bence herşeye zam geldi geliyor da maddi durumu bilmem ben ufak ufak alıp koyuyordum allah utandırmasın inşallah biriktirdim şimdi 21 haftalığım
Dyg61 Portakalgeliyor teyzem gitmiş almış ben öğleden sonra kalırsa alırım diyodum ama sağolsun toplamış nevaleyi bende merak ediyorum neler almış 😄