minipanda KkubraOz adetiniz geçmeden kan vermeden ümitlenmeyin erken gebelikler 0.100 degerde bile böyle gösteriyo her ihtimale karşı kan testi yaptırın inşallah gebesinizdir
KkubraOz minipanda yaa öylemi dün yaptığımda hiç çıkmamıştı ama bide ilk gebeliğimde de 5 gün kala öğrenmiştim pzt kan vercem yine emin olmak için ama çizgiyi görünce umutlandım ne yalan söyleyim
Elfao KkubraOz Erken gebelik testi mi yaptınız acaba ? Benimde adet günüm 15inde şiddetli kasık bel bacak sırt ağrılarım var. Hatta covid miyim diye düşündüm test yaptırdım negatifti. Gebelik mi diye düşünüyorum ama test yapmaya da cesaretim yok 🙄
G_M_Z @KkubraOz 13 Nisan diye aklımda kalmış ama 12sinde olmam lazım 😅 2 günüm var sabah dayanamadım test yaptım negatif çıktı çatlamanın 10.günü henüz doğru sonuç çıkar mı çıkmaz mı bilmiyorum bakalım nasip canısı 🥰
KkubraOz G_M_Z yarın veya adet günün test yap mutlaka dün yaptığımda çıkmamıştı çnkü inşallah vardır test yapınca yaz burdan bak bekliyorum🥰
Royem49 KkubraOz canım benim var Allah’ın izniyle bu sefer ♥️🙏🤲🌼♥️ hayırlı olsun bu sefer sağlıklı olsun inşallah
KkubraOz Royem49 amin bitanem şu mübarek günün hürmetine Allah isteyen dua bekleyen herkese sağlıklı evlat nasip etsin inşallah❤️
G_M_Z @KkubraOz veririm mutlaka canım şöyle adet günüm gelsin öyle yapayım diyorum stres yaptım iyice bir yandan sabırsızlanıyorum bir yandan korkuyorum değişik bir ruh hali içindeyim. Senin yumurtlamanın üstünden kaç gün geçti canım tam olarak
KkubraOz G_M_Z ya çok tuhaf oldu ama ben sanırım yumurtlama gününde hamile kalmadım. Uygulamaya göre yumurtlama günün dediği gün ovulasyon testi yaptım yumurtlmaa yoktu. Adetten hemen sonra oldu galiba. Adetimde 19 martda başlayıp 23ünde bitmişti.
KkubraOz G_M_Z o sabırsızlık bende de var inan şu testi görüyorum ama tam sevinemedim sbaahtan beri ya yoksa diye
G_M_Z @KkubraOz o zaman baya geçmiş yumurtlamanın üzerinden senin çıkması normal şu an 🥰 ay hadi inşallah benim de çıkar canım ya bugün 10.gün biran önce 12 Nisan olsun istiyorum
fatmacos KkubraOz adetten önce mi yaptın son a mı canım belli belirsiz ince ve çok hafif bir çizgi var evet bide değerin sıfırlandı mı
KkubraOz fatmacos önce yaptım ama hafta sonu tekrarlıcam testi koyulaşır kesin varsa pzt de kan vercem. Evet csnım geçen ay sıfırlandı 2 kere adet gördüm kürtajın üstüne
fatmacos KkubraOz o zaman var gibi ama değer çok düşük olabilir benim d eöyl eoksu çünkü hemen 5 dk için çıktı çok silik değerim 36 çıktı adetten 1 gün önce test yapmıştım adet günü kan verdim