Livanur_65 KkubraOz evet silik çıktı yarın sabah gidin kan verin inşallah çıkar hatta yarını beklemeyin acile gidip test verin günleriniz geçti mi kaç gün
KkubraOz Livanur_65 günüm geçmedi 16sında adetim normalde tereddütte kaldım pazartesi gideyim diyordum ama bugün gitsem mi acaba
Sogancik KkubraOz canım ben de gördüm. Çok geç gitme doktoruna bı düşüğün olduğu için önlem amaçlı tedaviyr basliycak. Ne kadar erken gidersen o kadar iyi
KkubraOz Sogancik evet bide o var iğne başlıcaz dedi pazartesiyi beklesem kan vermek için geç mi olur ki
fatmacos KkubraOz o zaman var gibi ama değer çok düşük olabilir benim d eöyl eoksu çünkü hemen 5 dk için çıktı çok silik değerim 36 çıktı adetten 1 gün önce test yapmıştım adet günü kan verdim
EdaaaaN KkubraOz bnde ocak ayinda dusuk yapmstim ama adet duzensizligm war malesef dsukten sonra duzelmedi sizinki nsil
KkubraOz EdaaaaN ben kürtajdan 17 gün sonra ilk adetimi oldum 4 gün sürdü. 25 gün sonra da ikinci adetimi oldum normalde de 28 günde bir oluyor benim düzensizlik olmadı yani ama kişiden kişiye değişiyor normaldir sizin düzensiz olması da
fatmacos KkubraOz sizin de onun kalbi durmuş galşba benim de kimyasal oldu değer düşük olunca 2 gün sonra tekrar verdim 22 ye düştü ve ertesi gün kanamam geldi
KkubraOz fatmacos ben o zaman o değerle öğrendiğimde iki gün sonra kan vermiştim 98 civarıydı 1 hafta sonra da keseyi görmüştük sıkıntı yoktu. Evet kimyasalda öyle oluyor bilmiyorum hayırlısı artık pzt kan verip baktırcam değere
Cigdemduruselim KkubraOz KkubraOz yaaaa Allah sabir versin bende şuan zor durumdayım merak ediyorum beta hcg niz nasil ilerliyordu sizin
KkubraOz Cigdemduruselim betamda hiç sıkıntı olmadı iki kere kan verdim zaten sonra direkt keseyi gördük ultrasonda. İlki 38 ikincisi 96ydı 1 hafta sonra da kese göründü