KkubraOz Ocak ayında 10 haftalıkken kürtaj olmuştum. Bikaç gündür bel ve kasık ağrılarım vardı bugün uyanınca daha çok kasık ağrısı hissettim test yapayım dedim ilk 5 dakika da çıktı çok silik ama elimde belli oluyo of çok heycanlandıımm❤️ https://resmim.net/i/WMuxk
Cansel0694 KkubraOz kuzum direk kan ver bence bende boyle birsey yasadim ama onceki gebeligin beta hcg degeri yaklasik 60 günde sifirlanir gebelik yok dendi ne kadar gecti üzerinden bilmiyorum ama ins hamis’sindir . 🤲
Elfao KkubraOz Erken gebelik testi mi yaptınız acaba ? Benimde adet günüm 15inde şiddetli kasık bel bacak sırt ağrılarım var. Hatta covid miyim diye düşündüm test yaptırdım negatifti. Gebelik mi diye düşünüyorum ama test yapmaya da cesaretim yok 🙄
G_M_Z @KkubraOz yaaa canım çok sevindim 😍😍😍 hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli kucağına alırsın inşallah 🤲🏻 Bana de dua et olur mu 🥰
KkubraOz G_M_Z yaa etmez miyim benim gibi bekleyen herkese en yakın zamanda bu sevinci yaşamayı nasip etsin inşallah ❤️
minipanda KkubraOz adetiniz geçmeden kan vermeden ümitlenmeyin erken gebelikler 0.100 degerde bile böyle gösteriyo her ihtimale karşı kan testi yaptırın inşallah gebesinizdir
KkubraOz Cansel0694 kuzum benimki sıfırlandı geçen ay iki kere baktırdım 🥰 inşallah vardır hafta sonu evde testi yenileyip koyulaşmasını beklicem pazartesi kan vercem 😇
Gulceefe-00 Var gibi duruyor canım hayırlı olsun bu sabah ben de aynı seyleri yaşadım kan verdim 122 cikti
Cigdemduruselim KkubraOz KkubraOz yaaaa Allah sabir versin bende şuan zor durumdayım merak ediyorum beta hcg niz nasil ilerliyordu sizin
Serraa123 KkubraOz Ben de gördüm hafif silik çizgi hayırlısı olsun kuzum ben daha yapmadım iki üç gün sonra yapıcam 😍😇
KkubraOz Serraa123 benimde 16 nisanda normalde 🤣 bekleyemedim yaptım🤣 seninde haberlerini bekliyorum o zaman ❤️