Denizzz88 Elifmstf ay ben gitmicem artık dünde a101 den bilmem kaçıncı müslin battaniyemi aldım sürekli her gittiğimde bişey alıyorum ihtiyaçlarım bitti artık gidersem fuzuli olcak hiç gitmiyim dedim boşuna 😂😂
Ozgedemiralp34 Denizzz88 a101de ki müslinler çok güzeldi bimden de almıstım karsılastırdım arada çok fark var
Mom54544 3851 Bizimki de 1 buçuk ay önce öyle diyodu yok erken yok magazalardan alırız falan filan diye söylendi ama bı bebek mağazası gezdirdim ona şimdi sesi cikmiyo bime 101 e geliyo dediğimde 🤭
Bhralp0501 Elifmstf İlk defa bim açılsın diye bekledim 😁 Reflü yatağı, nevresim takımı, Müslin bezi, zıbın, tulum, çorap, kundak havlu aldım. Sağlıkla kullanmayı nasip eder rabbim inşallah ❤️❤️
Seda-34 Elifmstf bu kez gelenleri pek beğenmedim biraz boştu sanki. Ya da benim eksik listeme hitap etmedi bilemiyorum😊 siz ne düşünüyorsunuz neler aldınız
Elifmstf Seda-34 ben geçen geldigi zaman bimi yüklemiştim bu kez bakıcı olarak gidip amigurumi seti alt pijama aldim kalana bakmasam aklım kalırdı😂
nilnaib Mrymonek ben gidip taşıdım valla içine reflü yatağı ve bebek esyalarını koyup hafifti küvet 👼🏽 bu arada bazı küvetlerden fileleri çıkarmışlar içlerini kontrol edin almadan önce
Tugbaaltinisik nilnaib kanguru nasıl canım sağlam mı güzel mi bnde almayı düşünüyorum da kalırsa inşallah 🤣
Elifmstf Mom726272 bim a101 yan yana evimin altında karsim migros şok bi sokak ilerde kaliyo ama napalim yakinlarimdakiyle idare ediyorum😂😂
Gigy Elifmstf ilk defa gittim sakindi ve bir şey aldım 🙈🙈🙈2 li organik body aldım gayet hoşuma gitti ,güzel ürünler var ama biz tüm eksikleri almışız ,ondan başka bir şey almadım 😊
Elifmstf Gigy Güle güle kullanın canım. Bizde alışverişi bitirdik ama yine de gittim. Amigurumi seti ve alt pijama aldim bende kalana baktım güzel şeyler vardı🥰
Elifmstf 3851 yaaa moralini bozma canım yine gelir doğumuna kadar o zamana alırsn. Olmazsa da bütçeyi eşin düşünsün mağazadan normal almak çok çok farkediyor bazı şeyleri
berilkus 3851 Boşver alma şimdi. Son haftalarda bebek mağazasına götür, fiyatları görsün de apışıp kalsın. Sen erken demiştin, şimdi de burdan almak zorundasın dersin.
Nslhntkn Tugbaaltinisik kangurunun bel destegi yoktu ondan almadım ama benimde kafam karıstı alsamıydım diye