Nslhntkn Tugbaaltinisik kangurunun bel destegi yoktu ondan almadım ama benimde kafam karıstı alsamıydım diye
Tugbaaltinisik Elifmstf yaa bel destekli yazıyo ama ayrıntılı kataloglarda demk ki değil sağol canım 🤭
Cimen_bebek Elifmstf Ya ben baktım da pek bisey yoktu ki alıncak bi zıbın bi alt gördüm anca. A101de vardi dün dünyanin şeyini aldim
Elifmstf Cimen_bebek güle güle kullanın canım olsun ihtiyaç yoksa almaya. Gidince biseyler bulunuyor yoksa almaya. Bende öyle gidip iki parça şey alıp çıktım🙈
Elifmstf Tugbaaltinisik wala bakanlar hep bıraktı burda canım. Kanguru iyi bişey almiycaksan hiç almamak daha mantıklı diyolar
Mhr13 zeynepbalci al kız git gide pahalılaşıyo en son geldiğinde 55 liraydı şimdi 70 al at bazanın altına bende öyle yapcam aldım bile hatta
Mhr13 zeynepbalci bizim babamız iş seyahatine gitti sabah biz oğluşumla başbaşa gidicez ilk defa içim bi buruldu şimdi siz öyle diyince 😔 Güle güle kullansın minik kuş üstünde birsürü yemekler yesin kocaman olsun inşallah annesi ❤
zeynepbalci Mhr13 yaa hiç kötü bişey düşünmeyerek söylemiştim ama üzüldüm şimdi 🥰🥰 siz de bekleyin dicem de kırık filan olur içinde deneyin ona da gelince süpriz olsun masada dursun şöyle hatta 🙈 amiin teyzesii inşallah sağ salim doğumlar hepimize 🙏🙏🥰😘
Saree1 Elifmstf reflü yatağı küvet seti Baybynest aldım sabah erkenden gittim onları alabilmek için reflü yatağı 2 tane gelmişti sonuncuyu aldım 🙃🙃
Ftm_08_61 Saree1 ikiside kulanışlı olurmu 🤔ikiside aynı işlemi görmüyorum beni yanlış yonlendirdiler galiba
PerinU Prenses21 sanırım biberonun emziği iyi değilmiş damaklı olması gerekiyormuş Sağlıklı diş gelişimi için
Elifmstf Deniz1634 wala 3 tane vardı bı tane bakanı vardı içim gitti ama alamadım bı dahakine inşallah😇
Elifmstf gulin-35 güle güle kullanin inşallah canım 😇 Reflü yatağı babynest hiç bırakmamışlar bakamadım bile ben ama kalan herşeyi inceledim 😇
Elifmstf Seda-34 ben geçen geldigi zaman bimi yüklemiştim bu kez bakıcı olarak gidip amigurumi seti alt pijama aldim kalana bakmasam aklım kalırdı😂