zeynepbalci Elifmstf yok yok bura boştu bu kez ama babynestlerün çok güzel modelleri gelmiş yaaa ben geçen sefer almıştım değiştirirler mi acaba 😅😅
Elifmstf zeynepbalci bu soru benimde aklımda hep oluyor bı sonraki gelişine değişim yaparlarmi diye şansınızı deneseniz olur mu acaba değişim için diye düşündüm 🙈🙈
Mom54544 Elifmstf 8 buçukta gittik şube de kimse yoktu Allah’tan ilk girdik açılınca arkaya kalsak alamazdim sanırım çabucak hallettim alcak şeyleri belirleyince kadınlar mama sandalyesini kapisinca babam aşka geldi gel oburune gidek orda vardır alak diye baba daha bı sürü var onu kullanmaya falan dedim ama aldı öbür şubeden 😂
Elifmstf Mom54544 ohhh wala olsun bı eksik çıkmış aradan. Daha vakit var diye eşim durduruyo işte beni burda duruyodu bı tane bakan vardı alasim gelmedi değil işte🙈🙈
busraerdalll Elifmstf 8.59 da ordaydim açıldı babynest ve küvet seti aldım ama filesi hiç iyi değil neyse Allah’tan tek satılıyor file
zeynepbalci busraerdalll babynestler ne kadar tatlıydı yaa tavşanlıda gözüm kaldı resmenn geçen sefer almasaydım diyorum 😂
Mom54544 busraerdalll Hiç bakmadım fileye daha biraz dinlemeyim öyle bakacam mama sandalyesiyle filesine begenmezsem alırım ebebekte file güzel bişey
Mom54544 zeynepbalci Babam aldı 😂😂 öncelikli olarak aldım ben küvet setini reflü yatağını orda görünce başka yere götürüp onu da aldık 😂😂
zeynepbalci Mom54544 ben aldım valla dayanamayıp vardı da şansıma 🥰 bi de kova aldım küvet a101den almıştım eskiden
Meltem_ Elifmstf annem sabah BİM’e. Koşmuş almış bişeyler 😅 bana da atıyor benim dünyadan haberim yok 😅
Mom54544 Meltem_ ne kadar güzel bizim de annem yatiyo babamla dolanıyoruz 😂😂daha adama bıraksam çoğu şeyi alcakti dedim duur 😂😂
Nslhntkn Reflü yatagı, 2 li kolsuz badi, 2 paket agız mendili ve corap aldım reflü yatagı cok uyguna geldi ve kaliteli
Mrymonek Kizlar kaldıysa küvet setinddn alicam ama ağır değildir dimi eşim uyuyor kendim gidicem ufak tefek biriyim bide taşıma sorunu cekmiyim alanlar görenler çok ağır mi :)
Mom54544 Mrymonek Yoo çok ağır değildi plastik sonuçta ya bana ağır gelmedi aldığımda bı eline küveti diğerine de kovasini falan alırsın
nilnaib Mrymonek ben gidip taşıdım valla içine reflü yatağı ve bebek esyalarını koyup hafifti küvet 👼🏽 bu arada bazı küvetlerden fileleri çıkarmışlar içlerini kontrol edin almadan önce
Ekvatoral Çok erken gelmişim ilk sıradayım. Bekle bekle yoruldum valla. Daha 20 dk var. Gitsem mi eve diye düşünmüyor değilim
Mrymonek Mom54544 canm küvet seti çok ağır mi. 10dk kök mesafeyi kendim taşıyabilir miyim ona göre eşimle gidicem:)