Danlacan N_A_Z_L_I_M valla bizde çok düşündük ama ilk cinsiyet öğrendiğimiz gün Aras olsun istemiştim sonra tabi çok isimler düşündük ama en son yine Aras a donduk 😇 bende tek isim koyma taraftarıyım..ne kadar kaldı doğuma 🐣
buseazizoglu Merlival Ali Asaf ya da emir Asaf arasında gidip geliyoruz bizde 😅 adıyla büyüsün inşallah bebişiniz 🧿
Bahardali Danlacan yüksek riskli gebeyim 😁 ilk oğlum tedavi ile oldu. Bu kendiliğinden ama doktorlarım bile mümkün değil diyor. Dolayısı ile 3. Şansım hiç yok. Ki bir daha aminiyosentez bir daha eklemsi riski kaldıramam. He velevki olsaydı bari kız olaydı yav 😁
Danlacan Bahardali haha ne bileyim bu 3 isimde yakın çevremde olduğundan koyamadım ben içimde kalmış demek sizin olsun istedim 😁 Rabbim gönlüne göre versin insallah 🌺
Medine_25 buseazizoglu Yaaa ne güzel sağlıkla alın kucağınıza inşallah ben de cinsiyet öğrendigim an karar verdim aniden Ali Asaf koyacağım inşallah 🥰
buseazizoglu Medine_25 bende hamile değildim Ali Asaf koyucam dediğimde 😅 bırak bebeğimin cinsiyetinin erkek olacağını gebe olduğumu bile bilmiyordum 😅 o gün bugündür Ali Asaf kaldı bizimde bakalım 🥰 sizinde sağlıcakla gelsin adıyla büyüsün inşallah 🙏🏼
Elifasaf123 Ben rüyamda gördüm Ali ASAF tı ismi ama eşim Musa dedi bende ASAF istedim anlaştık Musa ASAF olcak 👼🏻 Rabbim hebimizin yardımcısı olsun sağlıklı gelsinler inşallah
buseazizoglu Elifasaf123 amin canım cümlemizin inşallah 🙏🏼 İkinizinde gönlü olmuş ne güzel adıyla büyüsün inşallah 🌸
buseazizoglu Selocan59 ay canım teşekkür ederim 😘 sağlıklı olsunlarda varsın adı Sefa olsun boşver 🥰 inşallah sağsalim kucağımıza alırız 🙏🏼
Selocan59 buseazizoglu amin cnm aynen sağlıklı olsunlarda tek şey isim olsun 😁 bende sadece asaf koyarım