buseazizoglu zeynepyesimd amin amin inşallah bi an önce o doğumu yaşayıp bitirmek istiyorum artık gün yaklaştıkça korkuyor insan gerçekten 😊
Edadncl55 buseazizoglu cok güzel biz de uras a karar verdik Ali asaf arasında git gel yapmıştım baya iki isim uğraşmayalım dedim
buseazizoglu Edadncl55 uras güzel isim hem fazla yaygın değil öz olmuş hoş olmuş adıyla büyüsün inşallah 😍🥰
Gull_94 buseazizoglu adıyla yasasın sız sevdıkten sonra kımsenın fıkrını onemsemeyın😇🙏🏻Bızde oyle dusunmedık ama esım Yamaç olabılır demıstı kaldı oyle o olcak buyuk ıhtımalle
buseazizoglu zeynepyesimd ayyyy gözünüz aydınnn nasıl oldu peki yaa açıklık mı vardı sancı mı çıktıııı
Gulcangozey Danlacan benim ablamla eniştemde anlaşamadılar bir türlü en sonunda Aras Hamza koydular 😂 eniştem Aras diyordu ablam dini anlamı olsun diye Hamza diyordu şimdi ikiside memnun 🥰
Danlacan Gulcangozey ama bizde Aras ı da ben istedim Ali yi de 😂 eşim bambaşka isim istediğinden şansımı fazla zorlamadım Aras ta anlaşabildiğimize şükür 😁
zeynepyesimd buseazizoglu sağol canım 🌸 sancılarım vardı zaten o yüzden sezaryen tarihini biraz erken tercih etmiştik yine beklemedi kontrolde sancılarım baya fazla çıktığı için o gün doğuma alındım