balkrc00 Ednurr Deli gibi canım istiyor benimde ama doktorum yasakladı düşük yapıyormuş siz içtiniz mi ?
Ayse-21 Bende çağla ve şeftali aşerdim 1 ay kadar önce çağlayı yedim taze şeftali bulamayın kaynanam sağolsun bir yerden kuruşunu buldu öyle yedim ama şeftali tadı vardı 😂
SeydanurBK Dseker bunu bende yaşadım ki normalde asla limon yiyemem ama hamileyken bal gibi geliyor 😍
ozlemak42 Cgdeem7 canın cekiyor aklina geliyor ruyanda goruyorsun burnuna kokuyor hepsi aşerme normalde gördüğünü canin istemezken yemeyip sevmedigin seyi bile görünce yemek istiyorsun
Cgdeem7 ozlemak42 peki illa yemek mi gerekiyor yoksa anlık görünce canın çekiyor sonra gidiyor aklından o aşerme olmuyor galiba
ozlemak42 Cgdeem7 yani yemek istiyorsun yemesende aklinda kaliyor ilk hamileligimde aserip yiyemediklerimi hiç unutmam mesela ben 🤷🏻♀️
gmzlm23 Cgdeem7 her şey de yenilmiyor ki:) ben mesela sabuna aşerdim şimdi sabun yiyemem ama dimi:) yenilebilecek şeyse sağlığa uygunsa yenilir tabi
Portakalgeliyor Esmakrl37 ay canımın çektiği hiç bir meyveyi bulamadım izmirde var ailem kargoya vermedi bugun birtanesini buldum 😂 1 hafta öncede diğerini kaldı mı 2 tane 😂😂
gmzlm23 Cgdeem7 görmene gerek bile olmuyor tadını daha önceden bildiğin yiyeceklerin veya içeceklerin aklına düşmesi bazen de yemediğin şeyleri yemek isteği veya güzel kokulu şeylerin kokusunun insanı cezbetmesi gibi gibi
Edali87 2 gece once komşulardan tarhana çorbası kokusu geldi gece saat 2de ve ağlamaya basladim🤣sonra hayal gibi hatırlıyorum mutfağa gittim patates kavurması vardi cok az patates yogurt ve bal i arka arkaya karışık yedim tuhaf ve zevksizdi🤣🤣
Edali87 Zlhzynp olabilir bana da annemin pogacalarindan yedirdiler rüyamda hatta eşime beni duyurdular gece demişim uyku sersemi🤣
Merinosunannesii Esmakrl37 deli gibi sabun aşeriyorum hacışakir olandan burnuma burnuma kokuyor arada gidip kokluyorum birkaç defa yaladım bile valla napim ağlıcam artık yiyemiyorum diye
Prensesbekleniyor Hayalhira hahahahha çok fenaaa hiç ilginç asermelerim olmadı benim afiyet olsun canim
Prensesbekleniyor Esmakrl37 bütün yorumları tek tek okudum ne kadar ilginç şeyler olabilir ki diye ve şok oldum olağan şeyler istedi benim canım hep tavuk mangal ayva limon salatalık kızların yorumlarını okudukça şaşırdım 😂😂😂
Mumeray Prensesbekleniyor ayyy bende çok şaşırdım ve midem kalktı 😁 şu an çok yeniyiz bizde bulantılarım var. Ama kızıma hamileyken sadece mangal, hamburger ve cips aşermiştim oda tvde görerek onun dışında sürekli baklava ve çikolata yiyordum taki gebelik şekerim çıkana kadar. 😅