Esmakrl37 Mrymgn evet bana esım oyle napıyorsun sen daha bu zamanda bunu yapıyorsun ilerde ne olur dedı 😊
Ezgihrcnn Emine_clk01 benimki daha belli değil 13+2. Limonu tuzluyorum bide ayvayı tuzlu limonlu yiyorum 😂
Mumeray Prensesbekleniyor ayyy bende çok şaşırdım ve midem kalktı 😁 şu an çok yeniyiz bizde bulantılarım var. Ama kızıma hamileyken sadece mangal, hamburger ve cips aşermiştim oda tvde görerek onun dışında sürekli baklava ve çikolata yiyordum taki gebelik şekerim çıkana kadar. 😅
Mumeray Esraytmv28 şeftali hoşafı olan biri vardır çevrenizde muhakkak nefsi köreltmek adına ondan yeyin bnce 😉
Ftmhz Esraytmv28 Migros’ta falan şeftali konservesi var büyük marketlerde vardır tadı yaz gibi tek sorun kütür kütür değil
esma34 Esraytmv28 ümraniye de hamile manavı var orda genellikle bütün meyveler var eşim hepsini araştırmış eğer istanbulda oturuyorsanız bakalirsiniz
Mutlulugumm123 Esmakrl37 bende de cif beyaz sabun cok fazla istediiimmm ıslak toprak dislerim kamasiyodu cok fenaydım gecti cok şükür ama 😂
Fatmaliakburak26 Esmakrl37 benım arladasım haslanmıs yumurtanın uzerıne bal ve maydanoz koyup yedını gordum 🙈
Aysenur3 Esmakrl37 bir gece uyandim ve sucuk kokusu geldi burnum a tekrar yattim belki gecer diye uyandim tekrardn koktu ve hiç sucuk yememeye calisiyordum ama gece gece olunca yedim 😂
Nermism Aşırı dərəcədə ekşi tükətmek istiyorum.nari tuzlayip yiyorum,limonu tuzlayip yiyorum,əriyi,eksiden doymuyorum.en son pilavi limonla yiyordum.
nhl_1 El açması mantı aşerip ertesi gün annemle yapıp yemiştim daha sonra ayranla simit çok aşeriyodum ve ayva 🤟🏼🙌🏼🤤 bi ara karpuz aşerdim şubatın ilk haftalarıydı galiba eşim gidip buldu çok şükür😅 çook şükür ki absürt birşey aşermedim 🥴