058elf Esmakrl37 sigara kullanmıyorm ama onu aşermiştim eşimde kök iç demişti🤭 kendi kullanmadığndan evde de olmadğı için sigara içemedim bi😂
gmzlm23 2.hamileliğim ilkinde böyle bir şey yoktu canım acayip sabun yemek istiyordu önceki haftalarda elimi yıkarken içim gidiyordu kokusunu içime çekiyordum resmen kalıp sabunu yememek için zor tuttum kendimi 😂
Sadece_anne Esmakrl37 Yemek degil ama hani bu deterjan varya aspirin onun kokusuna bayılıyordum alıp dilimle yalayasim geliyordu 😄😄
Minnos_huzur44 Pulbiber isot kuru nane limontuzu ve tuzu havanda dövüp yedim küçüklüğümun yiyeceği ama bu adıda acılı bacılı
gmzlm23 hiperaktifanne haha sizinki benim aşermeme benziyormuş ben de kalıp sabun yemek istiyorum kokusunu içime çeke çeke elimi yıkıyorum resmen
hiperaktifanne gmzlm23 evet evet sabunda aynı şekilde. İkisini çok seviyorum ellerimi sabunla yıkamaktan yara ettim
Gamali Esmakrl37 Hamileliğinde beri hamur işi börek ekmek arası peynir salatalık domates baklava Nergiz çiçeği kokusu acılı turşulu döner
N_ida_2308 Gamali Bende aynısı ve ben sigara kullanıyordum önceden suannicmiyorum ama okadar istiyorumki anlatamam
Alyaesmaa Esmakrl37 Ben kendimi ilgınc sanıyodum burdakılerı okuyunca vazgectım salatalık tursusu ve ayran ıkısını yıyodum sırayla ama normal benımkı galıba😂😂
ozlemak42 Esmakrl37 ben ilk biber közleme aserdim peynirle cikolatayi surup yiyorum portakalı tuzluyorum sonra sığırcık kizartmasi falan da aserdim 🙈 esimde diyor ki sen ne pis aseriyon seninki aserme değil aklına geleni gördüğünü aseriyon diyor
gmzlm23 MeliSeliMelih siz de bendensiniz ben de sabun yemek istedim ellerimi yıkarken içim gidiyor resmen kalıp sabunu koklaya koklaya ellerimi uzun uzun yıkıyorum:)
SansliAnne Esmakrl37 bende toprak aşermiştim yememek için zor tuttum kendimi burnuma buram buram koksa da..😁😂
Naz_01 Esmakrl37 elma ve biber turşusunu aynı anda yemeyi canım istemişti 7.haftamda 😀.ilk ve son oldu aşermem
gzem_ctyk @Esmakrl37 ikeadaki kokulu mumları ısırmak istemiştim eşim zorla çıkarmıştı 😂😂 çok güzel kokuyorlardı 😬🙄
Merveselimmm Çok ilginç şeyler okuyorum aman allahimmm 😅😅😅 18+5 olduk hâlâ bı asermem olmadı bu derece 😄😄😄
SeydanurBK Esmakrl37 Eveet madem konusu açılmış söylüyorum armuta limon sıkıp yemek 😂 Ama çok güzel oluyor yaa 😂
ozlemak42 Cgdeem7 canın cekiyor aklina geliyor ruyanda goruyorsun burnuna kokuyor hepsi aşerme normalde gördüğünü canin istemezken yemeyip sevmedigin seyi bile görünce yemek istiyorsun
gmzlm23 Cgdeem7 görmene gerek bile olmuyor tadını daha önceden bildiğin yiyeceklerin veya içeceklerin aklına düşmesi bazen de yemediğin şeyleri yemek isteği veya güzel kokulu şeylerin kokusunun insanı cezbetmesi gibi gibi