Asafimmm Taze_gebe bence kazıklanmadın canım bime gelen ürün kalitesizz a101 deki daha kaliteli değer yani
Gmommysboy Taze_gebe bende bimden aldım işimi görür ama kıaslamak gerekirse sanıyorum a101in malzemesi daha sert sağlam bide ölçü olarak daha büyük..filesini daha açıp bakmadım bile kesin yumuşak değildir üstüne bi örtü atıp yıkarım bebiği..fark 15tl bi fark var yani ve nitelikleri bunlar can sıkılcak kadar değil😊
Papatya-34 A101 sitesinde herşey var arkadaşlar girip ordanda alabilirsiniz , boşyere kalabalıka girmeyin
UralAybars0921 Banyo eldiveni müslin battaniye müslin bez ağız silme mendili triko battaniye nohut battaniye kolsuz çıtçıtlı yarım kollu çıtçıtlı Kundak banyo havlusu patik beşli hastane çıkışı lastikli çarşaf
aysimaninveprensinannesi UralAybars0921 triko battaniye nasil acaba hangi renkler vardi resim atar misinz
Hbss12 Asafimmm ben kendim gidemedim ama baya bir şey aldırdım süt pompası, emzirme yastığı, bebek kitaplarından, şu oyuncak 🐛,bir kaç kıyafet… inşallah kullanmak da nasip olur hepimize😊💕
MerveKaya38 minikkusum-2021 bende aldım göğüs pombasi nasil kullanisli mi elektrikli ama şarjlı dediler nasıl
Asafimmm Ela20 A101 uygulamasında senin için bir şey buldum! Mama Sandalyesi https://www.a101.com.tr//anne-bebek/mama-sandalyesi/ anne bebekürünleri diye bakcan canım a101 indir kapıda olanda gözükmüyor
Asafimmm MihrbnGrbz3 önünde oyuncak yoktu ayak koyma yeri yoktu düşünmedim değil yoksa a101 deki dahaa cazip geldi
Beyzan Asafimmm benim kullandığım mama sandalyesinin de oyuncağı yok önünde hiç de gerek yok bence yıkaması daha kolay direk silip geçiliyor.
Meless Asafimmm ikili alt pijama,ağız mendili,çorap,polar battaniye gibi bir şey vardı onu aldım, triko battaniye ve müslin bir de 3lü zıbın👼