Denizzz88 Merve0202 ben aldım göğüs pompasını fakat görmedim daha babama aldırttım erkenden bakalım inşallah güzel çıkar
casminnss Emzirme yastığı Pike İkili alt Ağız mendili Banyo eldiveni Birde yedek hastane çıkışı aldım 5 li 😂 Emzirme yastığı 1 tane mavi bir tane pembe vardı az getirmişler bilginize😂
minikkusum-2021 Denizzz88 kiwi göğüs pompasını daha önceden almıştım bir çok kişinin tavsiyesi üzerine aldım kullananlar memnundu çok para vermeye gerek yok iş görüyor çekim gücü iyi demişlerdi inşallah memnun kalırız ☺️
Merve50 Asafimmm bende küvet takımı alacaktım ama yarın BİM’e daha uyguna geliyor diye sadece 2 paket ağız mendili Lastikli çarşaf ve patik aldım 😇 uygulaması mı varmış yeni duyuyorum 😂
MerveKaya38 minikkusum-2021 bende aldım göğüs pombasi nasil kullanisli mi elektrikli ama şarjlı dediler nasıl
Denizzz88 minikkusum-2021 evet bende çok para verme taraftarı değildim pompaya çünkü kimbilir ne kadar süre kullanıcaz ki sonrasında elimde kalıcak o yüzden iş görsün yeter 😊
Esra_80 minikkusum-2021 bende aldım canım 1 tane kalmış şnsımada 😂beni bekliyormuş 😂 inşallah kullanırken memnun kalırız 😂😍
enisenalbant annesininpirensesi cocugu emzirirken önüne serip cocugu yatırıyorsun bir nevi ağız mendili görevi görüyor alt değiştirme şeyi olarak kullanan var Kundak olarak kullanan var güneşlik olarak pusete örten var
Rabiamrc Asafimmm mama sandelyesi bende aldim ama sanki tablasınin rengi tam beyaz degil sizinde öylemi
SemaIrem Asafimmm emzirme yastığı Pike 2 müslin örtü Nohut battaniye Ilk kitaplarım kitap 2 jakarli body 1 yelek Veee valiz