Asafimmm Kimleerr ne aldı a101 den 🙈 küvet kova Maşrapa mama sandalyesi Ağız mendili Müslin bez aldım 🥰 kızlarr uygulamadan sipariş verebilirsiniz boşuna magazada beklemeyin
asyahumam Asafimmm Penye battaniye İkili alt pijama 3 tane jakarlı atlet ( yaz bebişi olacağı için ) Pembiş patik Banyo havlusu aldım 😍 küvet setini de önceden şoktan almıştım zaten aynı modeldi bir tek emzirme yastığı göremedim benden önce biri gelmiş ya da ayırt etmiş sanırım sağlık olsun çok acil değil diye bakmadım başka yere hayırlı olsun 🤗
Kayraninannnesi Asafimmm küvet kova maşrapa a101 de pahalıydı yaa Ben 2-3 ay önce aynısını bimden toplam 50 TL almıştım aynı model
Asyaayaz1 Mom8899 canm 7 buçukta sipariş verdim ben https://www.a101.com.tr/anne-bebek/ burdan verebilirsin hemen
dugmeninannesiii Asafimmm canım peki böyle uygulamadan aldıklarımızı mağazada iade falan edebiliyor muyuz ? Bide ne kadar zamanda geliyor ?
Rabis01 asyahumam canim bende şoktan almistim ama normal standart kuvetlerden ufakmis uzeri icin o kuvet filesinden aldim ebebekten olmadi buyuk geldi nasil yapicam bilmiyorum sen hic denedin mi uzeri icin file ?
Asafimmm Kayraninannnesi canım bime gleecek olanda cok kalitesiz duruyordu dısarıya göre cok uygun bencee
asyahumam Kayraninannnesi Küvet maşrapa ben de şoktan almıştım bir ay önce ve 32 liraydı küveti 45-50 liraya gelmişti üçü oraya da
shryldrm Asafimmm şu an ki fiyatlarına baktım da A101’in gereksiz yüksek marketlere küvetler genel olarak aynı tip geliyor ve set şeklinde 45-50 TL’yi geçmiyor filesi hariç küvete sadece 60 lira verilmez çünkü malları aynı oluyor market kataloglarını iyi takip etmek lazım çünkü bir hafta BİM’e bebek malzemeleri geliyorsa diğer hafta şoka ondan sonra A101’e filan geliyor
Ddmbcglu Asyaayaz1 diyelim bozuk falan geldi trlsiz alıcamda normal marketten gidip değiştirebiliyormuyuz yada iade edebiliyomuyuz netten alınca acaba
Sevdalianne Kivirciginannesi_ ben de anne yani yatagi aldim posetinden cikarip incelemedim kılıfı çıkıyor mu. Eve birakip çıktım hemen. 30 derece kisa yikamada yikasam temiz olur mu ki ya da uzun yikamami yapmaliyim ki
pinar92_ Kivirciginannesi_ askıların boyutu nasıl acaba bebek kıyafetler için uygun mu uygulamadan sipariş vericem de çocuk askı yazıyor büyük mü olur bilemedim
minikkusum-2021 2 li zıbın ve 2 li alt pijama pijama takımı pike battaniye askılı zıbın külotlu çorap ağız mendili Penye yelek Tırtıl oyuncak aldım kızlar tırtıl oyuncak bulan alsın A101 de 50 tl netten baktık aynı marka ve aynı boydaki tırtılı 98 tl di. ☺️