shryldrm Asafimmm şu an ki fiyatlarına baktım da A101’in gereksiz yüksek marketlere küvetler genel olarak aynı tip geliyor ve set şeklinde 45-50 TL’yi geçmiyor filesi hariç küvete sadece 60 lira verilmez çünkü malları aynı oluyor market kataloglarını iyi takip etmek lazım çünkü bir hafta BİM’e bebek malzemeleri geliyorsa diğer hafta şoka ondan sonra A101’e filan geliyor
asyahumam Senel6767 Belki bir tık küçüktür ama gerçi sabah baktım 101deki aynı boydu bimdeki daha büyük 🤗
fatmacos Asafimmm aynen herşey ateş pahası benim diğerinden kalma var mama sandalye si arkadaşa verdin dönüşümlü olarak kullanıyoruz bazı şeyleri
Meryem19766 Merve0202 ben aldım çok güzel tavsiye ederim kullanıcı yorumlar hep olumluydu ve hepsi burada da 150 ilken 119 TL aldım
bebisini-bekliyor Melek_ceyhan ben aldım begendim bayagı krem rengini aldım yıkarken bozulur mu bilemem de 30 derecede atarım artık
UralAybars0921 Melek_ceyhan ben beğendim tatlım. Çok şık duruyor. %100 akrilik. Triko olduğu için yüksek derecede yıkanmaz gibi duruyor.
Dbe24 Mama sandalyesi 14 nisanda şokada geliyor 60 tl bi bakın eğer bugün a101 den alamayanlar varsa baksınlar bimdekinin fiyatı yüksek biraz
Ddmbcglu Asyaayaz1 diyelim bozuk falan geldi trlsiz alıcamda normal marketten gidip değiştirebiliyormuyuz yada iade edebiliyomuyuz netten alınca acaba
Zey3400 Mom54544 iyi o zaman erkenden bimden olacağız bende sabah gidip almayı düşünüyorum 😍 civilde sadece küvet 90 TL idi gereksiz pahalı bazı ürünlerin fiyatı
Mom54544 Zey3400 malesef uygun fiyat li dururken pahalı almak da içimden gelmiyo göz göre göre ya sonuçta banyoda kullanılacak aşırısına gerek yok hiç raflı yatağı da 150 den falan basliyo başka yerlerde ne gerek var uygun olsun mantıken zaten bi suru ihtiyaç oluyo inşallah alabiliriz benim olduğum yerde bu marketler çok yoğun oluyo nasıl olcak bilmiyorum artık nasip kısmet 🤭
bebisini-bekliyor Beyzan ben aldım yumuşak guzel geldi bana gecende bime gelen yünü dökülecek gbi gelmişti almamıştım yarınki güzeldir belki
sulece Asafimmm nohut battaniye dantelli zıbın atlet 2 tane pembiş askı maşrafa tırtıl (çok tatlı ve yumuşacık. Kesinlikle tavsiye ediyorum:) daha önce alışverişimi yaptığım için kendimi tutmaya çalıştım🙃
tavuklupilav Asafimmm ben 2li alt pijama 2li üst yarım kol 1 tane jakarlı atlet 1 tane müslin 1 tane penye battaniye 1 tane de örmek patik aldım 🥰🥰 ama müslin de aşşşşırı iğrenç bir sigara kokusu var açar açmaz burnumu sızlattı 🤢
tavuklupilav Asafimmm yok öyle bir iki dakikalık elleme ile olacak iş değil içine işlemiş resmen zaten açılmamış paketti ben yırtarak açtım 🤦🏻♀️