beybikos Asafimmm bennde birsuru şey aldım ama kuveti almadım bime yarın fileli.seffaf küvet gelecek bu kova ve masrapayla takım olabilir diye düşündüm. 50 TL çok gibi geldi. Fileyle 39 a geliyor
betul_kp biraz önce müslim panco aldım. benim bebegim 5 aylık 67 ay omce küvet masrapa kova lif almıstım a101 den hepsine toplam 39 tl vermiştim. fiyatlar cok artmıs
Mervekaynak Asafimmm kız valla Allah razı olsun çalışıyorum gidemedim aksama bişey kalmaz diye endiseleniyordum😁😁😁 1 triko battaniye 1 pike 1 2li alt takım 1 2li üst takım aldım internetten verdim siparişi 2 güne gelirmiş valla gitmeden hallettim çok memnun kaldım çok sağol. Bime geleceklere de baktım ama sanki a101dekiler daha kaliteli daha iyi gibi geldi bana
betul_kp Senel6767 uygun buldukca alın bence son zamanlara yada dogumdan sonraya kalınca zor oluyor. dogumdan sonra da zaten bir sürü ekstra masraf cıkıyor
Merineri Tırtıl, müslin örtü, kısa kollu çıtçıtlı, pijama takımı, yedek olsun diye 5li hastane çıkışı, oyuncak kutusu bir de banyo eldiveni aldım.
Nurunannesiii12 Rabiamrc tekrar bakıcam aksam.esim e de gostereyim bi bakalım rengi falan hiç batan bi kisim olmadi gözüme .nedense.
Mervekaynak Asafimmm canım a101 İnternet uygulamasından verdiğimiz siparişte kargo şirketi 10.04.2021 tarihinde geldik ama size ulaşamadık su numaradan çağrı merkezimize ulaşabilirsiniz diye bir msj gönderdi ben haftasonu çalışmıyorum isyerimiz kapalı. Msjda yazan çağrı merkezi numarasını arıyorum haftasonu mesai saatleri dışındayiz diyor.. daha önce böyle alışveriş yapan sorunsuz gelen varmı acaba?? Bide uygulamada bakıyorum hala hazırlanıyor ürünler yazıyor
219Eyll Asafimmm Ağız mendili Penye yelek Penye battaniye Patik Müslin örtü Banyo eldiveni Biberon seti Aldım .biz daha çok yeni olduğumuz için hem kıza hem erkeğe gidecek renkler aldım.rabbim içlerini dolu eder inşallah 🤲🏻
Elifca Taze_gebe valla ben osmaniyede merkezde oturuyorum doluydu sanki sadece ben doğurucam gibi kimse bişey almamıştı😂😂😂
Taze_gebe Elifca evet hava yağmurluydu diye mi kimse gelmedi burada ist anlamadım ama çok rahat bımboşşşş 🥳
Fyznr @Asafmina# Nohut battaniye 5 li hastane çıkışı yedek olsun 😊 Nevresim takımı Pike 👼🏻💕 çanta çok aradım ama bulamadım 😏
Morvingo Asafimmm ben de bebek kamerası aldım inşallah memnun kalırız . Bu arada uygulamadan aldık geldi hemen 👍🏻