gulapikk emiras59 120 lira canım. ama her mağazaya sadece bir tane geliyormuş bak bakalım bir inşallah kalmıştır
Hilall35 Sevdalianne Ben daha once bimden aldim anne yani yatağı 30 dercede cok sıkma yapmadan yıkayacağım birde iki üç kere durulama atarım tozu pisliği gitsin diye
tavuklupilav Asafimmm yok öyle bir iki dakikalık elleme ile olacak iş değil içine işlemiş resmen zaten açılmamış paketti ben yırtarak açtım 🤦🏻♀️
Sebyldrm Asafimmm Oyun halısı Ağız mendili Maşrapa Küvet Kova Uygulamadan aldım bende gayet uygun fiyatları
Kivirciginannesi_ byzza16 valla ben bgendim gayet guzel ve fiyati uygun geldi bana ama sadece 2 adet gelmisti burada baska sehirlerde nasil bilmiorum. Bi lac gune de bim e gelecek 60 tl ye
Taze_gebe Elifca evet hava yağmurluydu diye mi kimse gelmedi burada ist anlamadım ama çok rahat bımboşşşş 🥳
ecce_mommy teachervera evet bence sert yıkanınca daha yumusacayacktir diye umuyorum gerçekten büyük dikdörtgen
Mom54544 Zey3400 malesef uygun fiyat li dururken pahalı almak da içimden gelmiyo göz göre göre ya sonuçta banyoda kullanılacak aşırısına gerek yok hiç raflı yatağı da 150 den falan basliyo başka yerlerde ne gerek var uygun olsun mantıken zaten bi suru ihtiyaç oluyo inşallah alabiliriz benim olduğum yerde bu marketler çok yoğun oluyo nasıl olcak bilmiyorum artık nasip kısmet 🤭
Zey3400 Mom54544 aynen öyle bu tarz şeylere gereksiz fazla para vermek🙃 evet o yüzden sabah erken gitmek gerekiyor bim açılmadan😀
Aysaagul Asafimmm ikili alt pijama ikili üst zıbın Anne yanı yatağı Yeni doğan bebek bezi (sleepy natural)
Mrymonek Sadece ağız mendili aldım 5li :) Küçük kavanozlardan kalmamıştı onun için gitmiştim:) yarın biMden insallah küvet alicam