kubraklc12 bilgekaraarslan38 ilk kez 2 gün önce sanki yer değiştirdi bilmiyorum ama hareket etti o an çok heyecanlandım 😊
bilgekaraarslan38 243224 bence tamamen batılca bir inanç inanmamalısın her çocuğun ufak tefek yaramazlıkları olur illaki
243224 bilgekaraarslan38 normalde batıl inançlara inanmam ama etrafimdada gördüm için buna inanıyorum malesef
kubraklc12 243224 Furkan ismini önerebilirim o zaman size. Hem eşimin hem kardeşimin adı Furkan 😊 Huyları çok iyi 😅 İnşallah onlara benzer deyip duruyorum ama ben Furkan koyamam. Şimdi bile çok karışıyor 😂😂
Linam6868 bilgekaraarslan38 1 kızım var ismi Yüsra Lina. şimdi oğlum olacak insaAllah Yusuf İslam olacak
kubraklc12 bilgekaraarslan38 yok şancı değil. Bi şey hareket etti gibi 😂 Hiç yaşamadığım bi şeyde daha önce heralde bebektir 😂😂
Linam6868 bilgekaraarslan38 Amin insaAllah canım sağol Allah razı olsun Rabbim bütün çocukları annelerine babalarına bağışlasın 🙂
243224 Meryemkale etrafımda 4. 5 tane Ömer asaf isimli çocuklar var ve çok yaramazlar o yüzden çekiniyorum
bilgekaraarslan38 kubraklc12 aynen olabilir bende dün gece elimi karnıma koyduğumda elimin altında kıbırdadı sanki belkide bana öyle geldi bilmiyorum ama benim sancım cok oluyor ve bunun dışında ingne batar gibi ufak ani sancılarım oluyor buda kıbırdanmasındanmış