Linam6868 bilgekaraarslan38 1 kızım var ismi Yüsra Lina. şimdi oğlum olacak insaAllah Yusuf İslam olacak
kubraklc12 Kız olursa Ayla düşünüyorum. Erkek olursa Emirhan 🙂 Tabi daha 16. Haftadayım her şey değişebilir 😊
243224 Ya isim konusunda bende çok muzdaribim benimde oğlum olcak ama hala bı isim bulamadım karar veremiyorum 3 ay kaldı doğuma cocum dunyaya gelecek hala bı ismi yok 😔😔
243224 kubraklc12 aslında haklısın maa ne bilim Kuran’da geçsin istiyorum anlamı güzel olsun istiyorum bı ara Ömer asaf dedik ama sonra Asaf isimli çocuklar çok yaramaz oldunu duydum vazgecdim 😔😔
bilgekaraarslan38 243224 bence tamamen batılca bir inanç inanmamalısın her çocuğun ufak tefek yaramazlıkları olur illaki
kubraklc12 243224 Furkan ismini önerebilirim o zaman size. Hem eşimin hem kardeşimin adı Furkan 😊 Huyları çok iyi 😅 İnşallah onlara benzer deyip duruyorum ama ben Furkan koyamam. Şimdi bile çok karışıyor 😂😂
243224 Meryemkale etrafımda 4. 5 tane Ömer asaf isimli çocuklar var ve çok yaramazlar o yüzden çekiniyorum