Efe_Eylul_Mom inş ya kolay rahat güzel bir doğum olur ilk doğum olacağı icin korku hep olacak
2.Normal Doğum
Cylncyln_01 Kendine güven gücünün farkına var yapabilirsin inşallah 🤲❣️
Efe_Eylul_Mom nasil güzel motive edip cesaretlendiriyorsun tesekkür ederim 😘🥰
Efe_Eylul_Mom hayırlı olsın öncelikle sağlıcakla büyütün inşallah 😊 Meryem ana otunu nasıl kullandığınızı anlatırmısınız
Naz53 Sağ ol canım Allah razı olsun 😍 Genişçe bir kavanoz içersine ılık su koydum açılmam 4 cm iken bu işlemi gerçekleştirdim sonrasında Allahın izniyle ot suyun içinde açıldıkça benim de rahmim açıldı ardından da sancım geldikçe içtim yudum yudum. Ufak bir detay doğumdan hemen sonra kim varsa yakınınız sudan çıkarsın hemen otu ve kendiliğinden kapanmasını bekleyin suda kalmasın. Kavanozun dibinde kalan suyu da lavaboya dökmeyin ağaç dibi gibi yerlere uygun olur 🤗🥰
Efe_Eylul_Mom neler yaptınız aceba doğumu kolaylaştırmak için.. Allah analı babalı büyütsün inşallah
Efe_Eylul_Mom neler yaptınız aceba doğumu kolaylaştırmak için.. Allah analı babalı büyütsün inşallah
Efe_Eylul_Mom ah canım benim rabbim herkese bir nefeste kurtarsın
mavsnz38_ Her gün ılık duş aldım hurma yedim pilates yaptım pede zeytinyağı döküp o şekilde rahim ağzı yumuşaması için günde 3 kez tekrarladım korumasız ilişki tuvalete oturur şekilde çömel kalk hareketleri 😊
Damla55Defne Amin canım 🤲😍
Efe_Eylul_Mom canım bunlaeı kaçıncı haftadan itibaren yaptın
Efe_Eylul_Mom kaç yudum içtiniz
mavsnz38_ 35.haftadan sonra düzenli yaptım canım
Mom81 Kavanozun dibinde az kalmıştı canım sancım geldikçe içtim hatta ebem doğumhaneye geçeceğim de bir bardak da öyle aldık yanımıza çatal da iken dilim kurudukça içirdiler