ekininannesi01 Emin ol biz de endişelenip üzüldüğümüz için yazıyoruz
karnıma çok sert darbe aldm
ekininannesi01 annene direk gerçeği söylemek zorunda değilsin karnım ağrıyor dersin öyle gidersin ki karın ağrısı hamilelikte olmayacak bişey değil annende karnın ağrıyor diye panik yapıp bayılacak değil heralde gayet normal bi durum karnının falan ağrıması doktora gitmeyi istemen hiç mi doktora gitmeyeceksin annen hasta diye doktora gidecek bi sebep yarat kendine ve git illa söylemek zorunda değilsin eşinle tartıştığını
ekininannesi01 canim bebegine bisey olsa onu kaldirabilcekmisin? Hangisi daha buyuk bisey sence? Olay ciksin zaten cikmasi gereken bisey bu. Hamileyken karnina vurmus farkindamisin ne yasadigini? Hamile olmasan bile kilina dokunmaya hakki yok ne kocan ne baskasinin. Cok cok gecmis olsun seni dusundugumuz icin soyluyoruz
ekininannesi01 ailenize benim kasik agrim var diyin yine gidin. Bence siz olay ortaya cikar diye gitmemeye bahane ariyorsunuz. Buraya yazma sebebiniz ise milletin bisey olmamistir demesi icin. 2 gun sonra da kocanizin yanina donersiniz, hic bir sey olmamis gibi
ekininannesi01 Allah cezasını versin öyle eşin bilemeyiz canım doktoruna gitmelisin hateketlerini hissediyor musun bebeğinin ? İnşallah bir şey olmamıştır üzüldüm 🙏🏻
allah rızası için bu post nasıl siliniyo ben niye hastaneye gitmeyim benim canım yanıyo sonuçta sadece bu durumu yaşayan varmı sonrasında be oldu die sorm bu kadar anlayışsız cvplar beklemiyodm zaten bi bahane bulup gidicem ama bu kadar kötü niyetle cvp vermenize gerk yoktu içimin nasıl yandığını ve benim şu an ne halerde olduğumu bilmiyosnz allah hepinizden yinede razı olsn
ekininannesi01 anlayışsız cevaplar mı sen istiyosunki bişey olmaz diyelim ama olabilir kocacığın karnına vurduğu esnada bebeğin kafasını yada göğsünü anne rahmine dayamış olabilir ve direk travma bu evet amniyon sıvısı düşmeden çarpmadan korur ama kimse bebeğin kafasini rahmine dayayıp dayamadiginin garantisini vermez kadın doğum doktorları bile hala trip atma peşindesin yani
ekininannesi01 yalandan ay agrim var de ara ambulansi hic kimse bir seyde bilmez sanki fenalasdin gibi yap ararlar ailen hemen
ekininannesi01 ozaman sancim var diyip gidin ailenize acil de hekime anlatırsınız durumu allah korusun minicik bebek günah bakın evladı ölmüş bir anne olarak söylüyorum hiç kolay bi acı değil insan aklını kaybedecek gibi oluyor korkmayın hiçbir şeyden sadece bebeğinizi düşünün gerisi olur gider
ekininannesi01 karnındaki öldüğünde o psikolojiyi taşıyacaksın demek. Peki sen bilirsin ama burda bebeğimi kaybettim diye post açma sakın sana bu kadar insan yazmış sen hala o bu şu derdindesin. Aklın bebeğinde olsa zaten 1 saniye durmaz gidersin !
- Düzenlendi
ekininannesi01 hareket etmiyor mu bebek en azından o şekilde anlarsın bi nebze ayrıca doktora gidemiyorum deme git lütfen
ekininannesi01 ya hafif kanamam var bebek hareket etmiyo falan bi bahane bulun ailenize tamm bilmelerini istemiyorsanız bilmesinler buna karışamayız ama zaman bebeğiniz ve sizin için işliyor. Ya sonrası çok geç olursa korkuyşa bi yere varamazsınız. Arayın 112yi bi ultrasona girin bebeğinizin sağlıklı olduğundan emin olun. Bizler bişey olmaz desek ama bebeğinize bişey olsa. Buraya göre hareket edilecek konu değil bu
ekininannesi01 ambulans çağır
ekininannesi01 lütfen kimseye bakıp sıkma canını kimse senin ne yaşadığını bilemez ve sadece konusurlar moralini yüksek tut inşallah bişey olmaz canım ama en kısa sürede ağrım var de gitmeye bak 😔
ekininannesi01 siz 112 ararsanız durumu anlatırsanız ambulans gönderirler kafasına falan gelmemiştir inşallah doktora gitmeniz lazım
ekininannesi01 BİRAN ÖNCE 112Yİ ARAMALISIN ONLAR GEREKLİ GÖRÜRSE HASTANEYE ZATEN GÖTÜRÜR LÜTFEN BEKLEME DAHA FAZLA!
ekininannesi01 neden karnina ne demek karnina ya allahim sen koru yani cok sinirlendim agzimi bozmak istemiyorm allah yardimcin olsun
Mutlaka zaman geçirmeden doktora gitmelisin çok geçmiş olsun🥺🥺
ekininannesi01 suan bebek hreket ediyor olabilir ama bebegin kesesinde kanama alani vb olusmus olabilir, yada darbe kaynakli bebekte hasar olusmus olabilir. Haftaniz buyuk, bir ultrason ile tum kaygilariniz gecer veya onlem amacli ilac verirler
ekininannesi01 devlet hastanesine acilden git cnm evladından degerli degil ya bela okumak istemiyorum cocugnun babası