Semashbl Yagmur_mom film izliyoruz maç izliyoruz işimiz varsa dışarı çıkarız genelde yemek yapıyoruz bazen 🥰 sohbet ederiz dedikodu yaparız arada 😁 zaten ise gidiyor bende çalışıyorum normalde şimdi idari izindeyim geçip gidiyor öyle zaman 🥰🥰
Hamileadayibiranne Yagmur_mom sos isim şehir falan oynuyoruz arada tavla 🤣 birimiz temizlik birimiz yemek 🤣🤣
DenizSayer Yagmur_mom temizlik beraber yemek yaptığımız zaman bayılıyorum ve film tabi ortak zevkler doğrultusunda
Buketkucuk Yagmur_mom puzzle ya da çeşitli iki kişilik oynanabilen oyunlar oynanabilir, film dizi izlenebilir, balkonunuz bahçeniz varsa bitki çiçek ekimi yapabilirsiniz, pes gibi bilgisayar oyunları oynayabilirsiniz
7676 Yagmur_mom biZim birlikte severek yaptıgımız seyler pazarları birlikte film izleyip kahvaltı yapmak aksamları cocuk uyuduktan sonra birlikte çay yada kahve içip sohbet etmek evin düzenlenmesi gereken yerlerini birlikte düzenlemek kiler gibi bahcemiz var orada birlikte bişeyler ekmek düzenlemek
Pcosluhayat Yagmur_mom punh ,makrome yapiyoruz, belgesel -film izliyoruz, dünya mutfagindan yemek videolari izleyip deniyoruz🤩 haftasonu karantinalarinin kalkmasi icin dua ediyoruz bir de 🤣🤪
Prenseslerannesi34 Serapveminikleri Temizlikten ben çok hoşlanıyorum da eşim için aynı şeyi soyleyemicem 😁😁
Serapveminikleri Prenseslerannesi34 😂😂Benimki seviyor ya temizliği aynı kafadayiz o dağınık ve kirli olsaydı çok pis tartışmalar yaşardık çünkü ben bırak kiri dağınıklığa gelemem 😍
milena11 Prenseslerannesi34 benimkide öyle 😅 odanın yarısını süpürür ypruldum der 10 dakika dinlenir kalkar 1ü dakka da ha aüpürür sigara molası der 😅 artık illalah geliyor. Ama ben hevesi kırılmasın diye birşey demem akaine elinede nasıl yakışıyor canım kpcam düşünceli kocam diye severşm😅
Prenseslerannesi34 Sağolsun kocam yardım eder ama ev işlerinde çok tembeldir bir iş yap derim mesela evde bişi tamir edilcek aylar geçer aradan kırk kez söylerim sinir ediyor beni 😁😁 yaptımi yapar ama işte 40 kez söyletmesi lazım beni
Serapveminikleri Prenseslerannesi34 O konuda da iyiyiz ben tutar o tamir eder yada beni çırağı yaoar onu ver şunu ver diye 😂😂
Boncukgiller003 1000 parçalık puzzle aldık tam 4 tane 😂😂 onları yapıyoruz. Beraber sofra hazırlıyoruz. Eşim kahve yapar mesela karşılıklı dedikodu yaparız 😁 İran chinchilla cinsi kedimiz var onu tarariz beraber tırnaklarını keseriz. Bebişimle uzun uzun konuşuruz o bize tepikler atar Tepikleri videoya alırız 🥰 he birde arada browni yapar eşim. Eğlenceli oluyo o kek fln yaparken onu izlemek 😁😁
NilayRuya Esraakk bizde eski arabaların yenilenişini izliyoruz oto tamir falan izliyoruz çok eğleniyorum (!) 😄😄😄
Prenseslerannesi34 milena11 😁😁 valla erkeklerin eli ağır iki ev supuruyolar öldüm bittim ben napim diyoorum hep ben yapıyorum bu işleri koltuk çekmeleri falan bide karılar napiyonuz evde oturuyosunuz diyosunuz diyorum 😁
Ekinci-ada12 Yagmur_mom ben evde olduğunda yüzünü göremiyorum işten eve gelmesini dört gözle bekliyorum gelince sonu hüsran telefon elinden düşmüyor pubg ayri dert benimle hic ilgilenmiyor
Gamzeramzn Ekinci-ada12 bizimkide aynı ben hiç vakit geçirdiğimizi birkte bişeyler yaptığımızı hatırlamıyorum 🤦🏼♀️ Haftasonu bilgisayarda 7/24 pubg oynar bende köpeğimizle oturur yada oynarım sanırım benim kocam köpek dostum o benle daha çok ilgili😒😒