Yagmur_mom Evet anissler kocislerle evde yapilcak aktivite mutlu vakit gecirme önerlilerinizi bekliyorumm😊
Serapveminikleri Yagmur_mom Temizlik 🤪😂😂😂PS oynamak,balkonda çiçek ekmek oyalanmak biz bunlardan çok eğleniyoruz 🙏
Hafise Yagmur_mom film izliyoz cok güzel hareketler izliyoz ilkokul boyama kitabı aldık boyama yapıypz 😁 puzzle aldık onu yapıyoz kitap okuyoz pikniğe gidiyoz aksam köpeğimizi indiriyorz kociş traş olurken onu izliyom bazen ben traş ediyorum kolay yerlerini 😁 aklıma gelenler bunlar 😁
Umi21 Yagmur_mom eşim sürekli benimle evde temizlik yapıyoruz bol bol 😂 tavla oynuyoruz yürüyüş yapıyoruz film veya belgesel izliyoruz evde yapacak çokta birsey yok aslında bunlarla zaman geçirmeye çalışıyoruz 😂
Prenseslerannesi34 Serapveminikleri Temizlikten ben çok hoşlanıyorum da eşim için aynı şeyi soyleyemicem 😁😁
milena11 Serapveminikleri ben koltukta oturuo eşimin temizlik yapmasını izleme aktivetisine bayılıyorum😅 hele o koltukların altını çektirmesi yok mu🙈🙈🙈
NilayRuya Esraakk bizde eski arabaların yenilenişini izliyoruz oto tamir falan izliyoruz çok eğleniyorum (!) 😄😄😄
Kimkibu Yagmur_mom dedikodu yapıyoruz🙈😂😂 film izliyoruz birlikte puzzle yapıyoruz yürüyüşlere cıkıyoruz😊
Cigdemss Yagmur_mom biz beraber dizi izleriz, temizlik yapıyoruz, yemek yapıyoruz, spor yapıyoruz, sohbet ediyoruz, puzzle yaptık, makrome yaptık yürüyüşe gidiyoruz.
Aysobaciniz Yagmur_mom ben yatıyorum bulaşıkları diziyor makineye sonra bn gidiyorum onları tekrar diziyorum 🥴 en çok sevdiğimiz karadayı dizisini tekrardan izlemek 😌 bazen taş kağıt makas oynuyoruz 😂 bazen herkes kendi haline çekiliyor 😇 en çokda beraber seyahat etmeyi çok seviyoruz o kullanıyor ben şarkı söylüyorum ❣️
Yenibirannee Yagmur_mom biz birlikte en cok mutfakta eğleniyoruz sarkida aciyorum gerci benim esim yemek yapmayi seviyor sevmese bile birlikte meyve tabagi hazırlabilirsiniz 🥰🥰
baby_mama Yagmur_mom biz tavla atıyoruz en çok😄 İngilizce çalışıyoruz, film izliyoruz, birlikte farklı yemek tarifleri deniyoruz falan. Haftasonu karantinaları böyle geçiyor.
3851 Yagmur_mom biz pek aktivite yapamioz malesef iştem geç gelio yemek yiyo bahceye cikip kahve esliginde sohbet yapabiliyoruz erkenden de uyuyo yorgun oluyo genelde çunki